Páromnak születésnapja van ma, én pedig rettegek, hogy kik fogják felköszönteni. (? )
Tisztában vagyok vele, hogy nem éppen normális dolog, de ez sajnos a félelmemen nem segít.
Mit tegyek, hogy el tudjam viselni? Valaki nyugtasson meg, mert lassan a falat kaparom....
Ez nagyon durva. Én (lányként) még azokat a fiúkat is felköszöntöm, akikkel csak köszönőviszonyban vagyunk. A pofámba nyomják facebookon, és így megmarad bennem, hogy hopp ma xynak születésnapja van.
Ilyenekre ne legyél féltékeny, mert ezzel fogod magadtól eltaszítani a párod.
Az ő barátai, az én barátaim is.
Minél több van neki, annál több van nekem is.
Na és kap két ártalmatlan puszit! Jesszusom mi lesz most??
Ha ilyen betegesen féltékeny vagy pokollá teszed az életed.
Irány egy pszichiátriai szakrendelés (SZTK-ban nem kell fizetni), mert ezzel kinyírod magad vagy a kapcsolatod gyors úton!
Nem viccelek, és nem gúnyolódom, én is jártam, és sokat segített.
23N
Én sem értem pontosan, mitől tartasz. A puszitól? Vagy együtt éltek és vajon hányan "tolakodnak" az otthonotokba?
Egy kicsit bővítsd a magyarázatot, talán tudunk segíteni!
Természetesen nem vagyok mindenkire féltékeny..
Rengeteg okom van rá, hogy féltékeny vagyok, sajnos minden bizalmamat eljátszotta.(Jogosan kérdeznétek, hogy akkor mit akarok még ettől a kapcsolattól..)
De akkor ő azt mondta bizonyítani akar és visszaszerezni a bizalmam, ezért kötöttünk egy egyezséget. Van egy olyan gyanum, hogy kettőnk közül csak ő az, aki ezt nem tartja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!