Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik felköszönteni születésnapja alkalmából az exet?
Békével váltunk el, nincsen harag, de 4 hónapja egy betűt se beszéltünk egymással mióta szakítottunk. 2 évig voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást (talán még mindig)
Nem tudom most mit tegyek.... felköszöntsem vagy evvel feltépnék neki valami sebet? Esetleg rosszul esne ha nem írnék?
Kérnék szépen véleményeket :( nem tudom mit csináljak
21l
ő 27
Keresztapámnak 13-14 éves párkapcsolata ért véget néhány éve. A mai napig fel szoktákt egymást köszönteni, ők is békében váltak el, megbeszélték, hogy ez így már nem jó, próbáltak több mindent tenni, de nem lett jobb, így maradt a szakítás. Mondjuk ők azóta is tartják a kapcsolatot, szoktak beszélgetni, találkozni időnként.
Szerintem végülis azzal, ha felköszöntöd csak kifejezed, hogy még mindig emlékezel rá és erre a napra, ami azért neki is jó érzés lehet.
Bár szerintem itt annak kellene döntenie, hogy te hogy látod a dolgokat, ha te úgy érzed, köszöntsd fel:)
16/L
nagyon köszönöm a válaszaitokat
rengeteget segítettetek!! írok neki egy sms-t szerintem :)
kicsit azért izgulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!