Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromnak születésnapja van...

Páromnak születésnapja van ma, én pedig rettegek, hogy kik fogják felköszönteni. (? )

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy nem éppen normális dolog, de ez sajnos a félelmemen nem segít.

Mit tegyek, hogy el tudjam viselni? Valaki nyugtasson meg, mert lassan a falat kaparom....

2011. nov. 14. 00:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
ő 21, én 19
2011. nov. 14. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Te így boldog vagy? Tudom,szereted,azért nem akarod elhagyni,de szerinted így lehet élni hosszú távon? Félni az ünnepektől,a telefonoktól,sms-ektől,idegenektől az utcán,bolti eladóktól,közösségi oldalaktól stb. Rengeteg ember vesz bennünket körül mindennap.Téged is és a párodat is.De ha mindig és mindenkiben kockázatot látsz,félsz,hogy esetleg valaki közétek áll,az nem élet.Szeretheted,ha nem bízol és nem vagy nyugodt soha.Most is gyanítod,hogy megcsalnak.Minek akarsz valaki olyannal lenni,aki rajtad kívül egy csomó más nőt is akar?
2011. nov. 14. 18:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy, beteljesült a félelmem : ) Köszönök minden választ.
2011. nov. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!