A párommal szeretnénk gyereket, de anyós nem nagyon örül az ötletnek. Ti belevágnátok?
Anyámmal nem beszélek már, így nem tudom, mi a véleménye.
Mennék dolgozni, ha lenne valami rendes munka!
Egyébként meg biztos az anyukák is kapnak munkát, különben az összes kisgyerekes anyuka munka nélkül lenne.
Ja, ha lenne valami rendes munka... Mikor írtad, a gyári munka nem neked való.
Mint mondtuk már: mégis mit gondolsz, milyen munkára tarthatsz igényt egy vacak érettségivel csupán? Se szakma, se semmi... Másra nem igen...
Áruld el, milyen munka felelne meg neked? Irodai - ahhoz is kell egyéb végzettség, ahol meg nem, oda protekció kell, ilyenről ne is álmodozz!
Én sem mennék gyárba dolgozni, az tönkreteszi az embert. Akik oda valók, menjenek.De aki nem bírja azt a fajta népet, a 3 műszakot, ne.Kiégsz, belefásulsz, aztán dob a párod is. Én mi tennék: keresném a felsorolt munkákat, hátha. Elmennék nyelvet tanulni, de szakmát szerezni is, ha van olyan, ami használható, és nem túl drága (komoly kapcsolatban a párod is segíthetne, és én sem tanulnék műkörmösnek meg kutyakozmetikusnak, mert épp olyan tanfolyam van)Megbeszélném a társammal, hogy házasodjunk össze, legyünk egy család, és akkor jöhet a gyerek.Az apának feladadta a családjáteltartani, míg az anya gyesen van, nem a nyakán élsz! Ez természetes. Ha nincs eléggé elszeparálva a két lakrész(külön bejárat,konyha,fürdő), akkor viszont tényleg megvárnám a költözést, mielőtt gyereket vállalok!
Gyári munkát meg igen,tud végezni egy szellemi fogyatékos, meg még egy csomó 70-90 IQ közti ember, de egy értelmes ebbe belerokkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!