Mit csináljak ha már nem bírom?
A párommal a szüleinél lakunk 2 éve. Mióta itt élünk folyamatosan beteg vagyok. Jelenleg épp refluxos tüneteket produkálok. Az egészben az a legszebb, hogy észrevettem ez csak akkor van ha a szülei a közelemben vannak. Ha hazamegyünk az én szüleimhez, vagy kettesben vagyunk a párommal, akkor semmi bajom.
A párom családja sok mindenben különbözik az enyémtől, és ez zavar. pl: sem a higiénia , sem a rend, sem a magánélet szó jelentését nem ismerik. Ha anyós-jelöltemmel kettesben vagyunk itthon, akkor biztos,hogy 5-10 percenként bejön hozzám a szobába valami jelentéktelen dolog miatt-én meg érzem,hogy sok lesz a savam, ég a gyomrom és fájdalmasan kitágul a gyomorszájam.
Tudom,hogy az ő házukban az ő szabályaik szerint kell élni épp ezért nem is tettem szóvá nekik ezeket.De mostanában már néha annyira rosszul vagyok,hogy elgondolkoztam rajta, hogy hazaköltözöm. Viszont akkor csak havonta egyszer tudnék találkozni a párommal.Ezt nem szeretném.
Épp ezért az a kérdésem, hogy mit csináljak, ha anyós-, após-jelöltem idehaza van? Mit csináljak, hova mehetnék addig?
Előre is elnézést hogy hosszú lett, de már ki kellett adnom magamból!
Nem gondoltál még arra, hogy hazaköltözz a szüleidhez ? :S Vagy nem megoldható?
Ne maradj olyan környezetben ahol nem vagy jól :(
És ha a párod is hozzátok költözne?Vagy a munkája odaköti?
Ha még a kapcsolatotok szakításhoz is vezet,inkább legyél egészséges,mint olyan helyen,ahol beteg vagy...
Akkor neki állsz takarítani és lesz higiénia.
Lassan elkezded bevezetni a te szabályaidat és észrevétlenül ők is rászoknak.
csukd be a szobaajtót. Igen, az ő házukban éltek,az őszabályaik szerint, de a ti szobátok az a ti szobátok.
És beszélj erről.apároddal is, a szülőkkel is. Attólleszelbeteg, ha nem szólsz csak magadat eszed. Lehet, ha szóltál volna az elején,akkor zár lenne a szobádon és minden rendben lenne.
A mi szobánk tiszta és rend van, az ő szobájukba meg csak nem megyek be pakolászni. A konyhát és fürdőt rendbe szoktam tenni,de az azért már kicsit sok,hogy a reggelek 90%-ban wc-pucolással kezdem a napomat.
Párom még nem vette észre, hogy miért vagyok beteg. Más miatt már volt, hogy rájuk szólt, de mintha nem is hallották volna meg, vagy csak 1-2 napig figyeltek oda.
Én jelenleg munkát keresek, egy keresetből meg nem nagyon tudnánk albiba menni, így az ugrott.
Nincs zárható ajtónk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!