Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Nem...

Mit tennétek a helyemben? Nem bírom már!

Figyelt kérdés
Fél éve felköltöztem Pestre, az akkori barátom miatt, meg úgy gondoltam, itt kezdek el egy sulit. Azóta egyik sulitársammal járok, hozzá is költöztem, de a sulit erősen hanyagolom... és munkát sem találok. Nagyon hiányoznak az otthoniak, sokat sírok emiatt. Mondtam a barátomnak, hogy gondoltam arra, hogy hazaköltözzek és ott álljak munkába újra, de akkor kifakadt, hogy nem hagyhatom itt őt. Kérdeztem, velem jönne-e, de arra az volt a válasza, hogy ő már eleget tett mindenkiért, most már nyugit akar... szóval nem jönne. De most arra gondoltam, beadom otthon a jelentkezésemet egy munkahelyre, és ha felvesznek hazamegyek, és ha lesz már pénzem, tudnék jönni sűrűn Pestre, és akkor nem kell szakítanunk sem. Ti mit tennétek? Maradnátok, vagy mennétek? :(
2012. márc. 7. 13:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért hanyagolod a sulit?
2012. márc. 7. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha Pesten képtelen vagy elhelyezkedni, nem tudom, vidéken mit akarsz. Hova valósi vagy? Szerintem a fővásosban még mindig egyszerűbb munkát keresni, főleg, ha az ember nem válogat. A te helyzetedben az ember fogja meg, ami épp akad, ideje lenne kezdened valamit az életeddel.
2012. márc. 7. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Először is leülnék saját magammal, és megvitatnám, hogy én mit akarok tulajdonképpen az élettől. Hol akarok élni, milyen munkát végezni, milyen célokat elérni stb. Aztán hogy kivel... De mint látjuk, még abban a korban vagy, amikor jönnek-mennek a kapcsolatok,szóval alapvetően neked kéne megtalálni a helyed a világban, és AZTÁN jön majd olyan kapcsolat, amiben érdemes megmaradni.
2012. márc. 7. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed jól magad,költözz haza.Ami nem megy,nem kell erőltetni.
2012. márc. 7. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Megbuktam félévkor, és év végén is az lenne...

Ahol eddig laktam, ott lenne több gyár is ahova tudnék jelentkezni, (egy ismerősöm segítene is )hiába vidék, sokkal jobbak az esélyek.

2012. márc. 7. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátoddal szakítsd meg a kapcsolatot. Ha nyugit akar és érted nem tenne meg "semmit" akkor hagyj nyugtot neki. Ezután pedig higgadt fejjel barátod befolyása nélkül döntsd el, hogy mi a jó neked!
2012. márc. 7. 13:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a barátod nem költözik, te meg nem akarsz maradni, akkor felesleges folytatni a kapcsolatot. Minek járkálnál fel hozzá, ha tudod, később úgysem költöztök össze?!
2012. márc. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!