Miért csinálja ezt? Én ezt már nem birom.
Figyelt kérdés
Anyám folyton szekál, nincs olyan nap, hogy ne ordítana velem. Egész nap az megy, hogy el vagyok szállva magamtól, semmit se csinálok, csak élősködök, nem vagyok jó semmire. De ha én nem takarítanák fel, enyhe szemétdomb lenne a ház. Mindig az van, hogy csináljam meg ezt-azt, de utána az van, hogy még azt se tudom normálisan megcsinálni. Lázasan is takarítsag, meg minden, igaz már alig állok néha a lábamon, de azt mondja, hogy egy kis pakolásba nem halok bele. Még azt se engedtd meg, hogy abba a suliba menjek ahova szeretnék, nehogy valamit rám keljen költeni, tesóm 1 évvel fiatalabb, de vele már lebeszélte, hogy nyugottan mehet oda. Én vagyok a legidősebb, két másik tesómra úgy tekint mint az élete, én meg vagyok azt cső. Idegileg már kivagyok, utálok itthon lenni. Mit csináljak? 14 éves lány2012. febr. 7. 09:37
1/1 semmi válasza:
ismerős, nem tudom hogy lehet valaki ilyen anya, megprobalhatnal beszelni vele "hogy tanulnod is kell a takaritason kivul" csak sajnos kenytelen vagy megvarni mig betoltod a 18-at es utana mar olyan egyetemre mesz vagy azt a munkat vallalod amit te akarsz, persze csak ha komolyan tanulsz es bejutsz valahova egy egyetemre pl. ami messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!