Mit csináljak? Pont most jött össze egy csomó minden, és már nem bírom!
pontosabban ma történt minden
először az iskolában vettem észre,hogy facebookon a volt "barátom" (nem nevezném annak,mert csak szánalomból jártam vele kb) írogatott,hogy verekedni akar velem,meg mekkora egy büdös kis r.banc vagyok,mert amikor még "jártunk" lefényképezett,és a képeimet feltette a saját képei közé facebookra és egy csomószor szóltam neki,hogy szedje le őket,kijelentette,hogy akármit csinálok,úgysem fogja leszedni,és megfenyegetett,hogyha mégegyszer hozzá szólok,felteszi a többit is és írtam neki,hogy jó lenne,ha a saját képeimmel nem fenyegetőzne,mert ez most rohadt szánalmas...és most ezért visszaírt,hogy egy r.banc vagyok és nagyon szar vége lesz,ha hozzászólok :)
meg basszus,utána haza jövök,és az apám meg akart verni,mert sáros lett a kő,mert véletlenül beleléptem egy kis sárba az utcán,és utána kézzel mosatta le velem a cipőimet,meg az ő és a nővérem cipőjét is,és szerintem az is kitelne tőlük,hogy összebeszélnek a hátam mögött,mert most is lementem egy kicsit a nappaliba,és mondtam,hogy nagyon fáj a hasam,erre leordibáltak,hogy húzzak a retekbe,meg kussoljak be,különben agyon fognak verni,meg ilyenek,mert nem hallják tőlem rendesen a tv-t
ráadásul a nővérem nem hagy sosem aludni,mert tegnap este 23-ig égve hagyta a villanyát,meg bömböltette a tv-jét,mert asszem való világot nézett-.-" és amikor mondtam neki,hogy kapcsolja ki a tv-t,akkor is ez volt a válasza -Kussoljá' má',azt húzzál kifelé,mert mostmár megtéplek!!!
most komolyan,ezek normálisak???
mit csináljak? már tiszta ideg vagyok,a szüleim is állandóan ölik egymást,mindig csak a veszekedést hallom itthon is vagy azt,hogy miattam nem tudjuk kifizetni a számlákat,mert sokáig mosok hajat
13l
13 évesen már volt pasid, aki fényképezgetett? Remélhetőleg nem meztelenül.
De arra nem gondolsz, hogy veled lehet valami gond? Ha már mindenki ellened van?
Ja, és ez van, ha szánalomból jársz 13 évesen, sőt akárhány évesen bárkivel is.
A facebook-on szerintem lehet szólni, hogy a képeid illegálisan vannak fenn, és az exbarátodat akár le is tilthatják.
A családoddal - ha igaz amit írtál -, akkor velük nincs mit csinálni. Tedd meg amit mondanak, aztán húzzál be a szobádba és csukd be az ajtót, menj a barátaidhoz amikor lehet, és ne hagyd magad felidegesíteni. Aztán válassz egy jó szakmát, amiből meg tudsz élni, menj koliba, és amikor 18 éves leszel, a saját lábadra állsz. Már most kezdd el ezeket tervezni.
17:06 erre inkább nem mondok semmit :)
igen,engem most megszólsz,hogy 13 évesen bárkivel is járok,de gondolom a 12 éveseket,akik már dugnak,őket nem,ugye?
17:09 neked viszont köszönöm
amúgy igen,azt már korábban is eldöntöttem,hogy biztos elköltözök innen,amilyen hamar csak lehet...csak még ne is lássam őket...
Figyelj már, te tudod hasznáni egyáltalán a facebookot?
2 kattintás, és betiltjáka hozzáférését, sé az egész profilját kitörlik!
Töröld az ismerőseid közül és jelentsd be hogy kamu profil!
10 perc múlva már be sem fog tudni lépni! Te meg változtasd át a nevedet és többet meg sem talál!
13 évesen tudod mit csinálj kiscsaj?
Költözz a sulikönyvtárba,
Ott csend van nyugalom,
és talán még értelmes barátokra is lelsz!!
Próbálj minnél kevesebb időt otthon tölteni és óvakodj a családodtól! Legyél te az okosabb, és tervezd meg mit fogsz tenni 5 év múlva amikor eléred a nagykorúságot, gonodlom eszed ágában nem lesz egy fedél alatt maradni velük!
5 év nem nagy idő, van mit kigondolnod!
Suli után irány a könyvtár, és csak este menj haza 8-9 körül, és ne felejtsd el közölni otthon, hogy önszorgalomból akarsz könyvtárba járni!
Azt nem kell mondani, hogy csupán azért hogy ne kelljen otthonlenni..
Sok sikert!
köszönöm a válaszokat
17:39 már egy csomószor jelentettem a képeket is,mégse törölték le,meg semmi
de amúgy a nevemet megváltoztattam,de így is megtalált,nem tom hogy o.O de gondolom a közös ismerőseinktől tudhatta meg :/
17:45 ez jó ötlet csak mondjuk apám kitalálta,hogy suli után rögtön menjek haza,és van,hogy tudja,hogy 6 órám van,mégis óra közben hívogat és mikor óra után visszahívom,hogy mit akart,ordibál,hogy húzzak hazafelé,és mindig,amikor mondom neki,hogy dehát még órán voltam,azt hiszi,hogy hazudozok
de szerintem ez azért van,mert régebben nem engedték,hogy barátkozzak a barátnőmmel,és péntekenként,hogy tudjunk beszélgetni,elmentünk a játszótérre,mert olyankor ott nem nagyon voltak emberek...csak nyár felé...és az a lényeg,hogy amikor apám felhívott,azt mondtam,hogy könyvtárba vagyunk a barátnőmmel és törire gyűjtünk gyűjtőmunkát,vagy hogy lekéstem a busz,meg ilyenek...és utána kiderült,mert apám eljött értem a suliba,megnézni,hogy tényleg ott vagyok-e....de basszus,szerintem tök jogosan hazudtam,mert most miért pont ő dönti el,hogy ki a barátnőm és ki nem?? meg az is,hol normális már,hogy járőrözik a suli körül,meg hogy elküldenek engem meg pár osztálytársamat ilyen vetélkedőre vagy mire délután,és még bejön számon kérni az osztályfőnökömtől,hogy nem hazudok-e??
1. Szerintem az a szánalmas, ha valaki 'szánalomból' jár valakivel, főleg, hogy 13 évesen. (Leszarom, hogy a 12 évesek dugnak, mert épp nem olyan kérdésre válaszolok).
2. Képzeld a szüleid felelősséggel tartoznak érted, így ne hazudozz, talán, ha nem hazudtál volna, hogy hol vagy, akkor most járhatnál könyvtárba. Egyébként amit az egyik válaszoló írt, megcsinálod amit kérnek, szádat becsukod, felmész a szobádba, tanulsz és alszol. És akkor nem is látnak téged a szüleid. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!