Nincsenek barátaim és úgy érzem kimaradok egy csomó jóból, mit tegyek?
A testvéremnek vannak barátai, de eszébe sem jut hogy engem is elhívjanak valahova. Volt már hogy mondtam nekik hogy én is mennék, de mindig volt valami kifogás.
Felszínes kapcsolataim vannak, a "legjobb barátnőmmel" 2 hete beszéltem a szokásost, mizu stb. :S Az is a barátjával van elfoglalva, mindenki körülöttem bepasizott.
Ami rátesz egy lapáttal, hogy természetesen nekem nincs barátom, így senkire nem tudok számítani :S :(
21 éves vagyok, és már most úgy érzem hogy kimaradtam a sok jóból. Látom az ismerőseimet facebookon, hogy miket csinálnak (haverokkal, barátokkal), és én is ilyen életre vágyom, hogy mindig legyen jövés menés, ne unatkozzak.
helyetted nem tud más barátkozni.
Én sem vittem soha sehova a tesómat, nem szerettem ha közösek a barátaink...
Próbálj ismerkedni, ne sajnáltasd magad:)
BUEK:)
21-L
Mit csináljak, ha a testvéremék társaságába "nem férek be", és nincs egy olyan barátom sem aki tud rám időt szakítani, meghallgatni, ha szomorú vagyok felvidítana..
Oké hogy keressek egy új társaságot, de ez nem olyan mint a ruhavásárlás hogy "na most elmegyek itthonról és keresek egy társaságot". Nem tudom mennyire érthető :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!