Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim és úgy...

Nincsenek barátaim és úgy érzem kimaradok egy csomó jóból, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A testvéremnek vannak barátai, de eszébe sem jut hogy engem is elhívjanak valahova. Volt már hogy mondtam nekik hogy én is mennék, de mindig volt valami kifogás.

Felszínes kapcsolataim vannak, a "legjobb barátnőmmel" 2 hete beszéltem a szokásost, mizu stb. :S Az is a barátjával van elfoglalva, mindenki körülöttem bepasizott.

Ami rátesz egy lapáttal, hogy természetesen nekem nincs barátom, így senkire nem tudok számítani :S :(

21 éves vagyok, és már most úgy érzem hogy kimaradtam a sok jóból. Látom az ismerőseimet facebookon, hogy miket csinálnak (haverokkal, barátokkal), és én is ilyen életre vágyom, hogy mindig legyen jövés menés, ne unatkozzak.

2011. dec. 30. 22:28
1 2 3
 11/25 Reaper777 ***** válasza:
0%
akkor keres barátokat erre van a disco meg a chat oldalak hívj meg valakit valahova
2011. dec. 30. 22:43
 12/25 anonim ***** válasza:
11%
Mégegyszer megkérdezem, mi a célod? Egyelőre csak panaszkodsz. Miért nem írod, hogy mit akarsz? Akkor könnyebb segíteni.
2011. dec. 30. 22:44
 13/25 anonim ***** válasza:
Tudom mit élsz át, mert én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Sürgősen változtatnunk kell, mert elmegy mellettünk az élet :( És ha mondjuk 30-40 évesen is ígymaradunk, akkor mégjobban fog nekünk ez fájni.
2011. dec. 30. 22:44
 14/25 anonim válasza:
Korábban én is azt hittem "nincs senki akivel haverok lehetnénk", de előbb-utóbb (utóbb egyébként) észrevettem h mégis akad valaki akivel van közös témánk.
2011. dec. 30. 23:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Mit csinálsz, tanulsz, dolgozol? Biztos, hogy a suliban/munkahelyen vannak olyan emberkék, akik rendesek és nyitottak, vagy épp ugyanebben a cipőben járnak. Nyiss feléjük, keress közös témákat, menj el programokra, amiket ott szerveznek (ha suli, biztosan vannak ilyenek). Nagyon sokan vagyunk szinglik huszonévesen, és senki sem barátokkal együtt született. Kis nyitottság, odafigyelés, ha valakinek segítségre v társaságra van szüksége, írj/szólj neki, és hipp-hopp lesz társaságod, fel a fejjel! :)
2011. dec. 30. 23:18
 16/25 anonim ***** válasza:
A 2. és 4. válaszolóval menj el bulizni.
2011. dec. 30. 23:18
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem járok iskolába, álláskereső vagyok.
2011. dec. 30. 23:20
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha kell egy barát, csak írj :)

Amúgy merre laksz?

21/F

2011. dec. 30. 23:33
 19/25 fehér gandalf ***** válasza:
80%
akik facebookra irogatnak azok nem élnek hanem büszkék arra az 5 percre amíg felmásznak a pálmafára.
2011. dec. 30. 23:36
 20/25 fehér gandalf ***** válasza:
ha érted a célzást.
2011. dec. 30. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!