Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincsenek barátaim és úgy...

Nincsenek barátaim és úgy érzem kimaradok egy csomó jóból, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A testvéremnek vannak barátai, de eszébe sem jut hogy engem is elhívjanak valahova. Volt már hogy mondtam nekik hogy én is mennék, de mindig volt valami kifogás.

Felszínes kapcsolataim vannak, a "legjobb barátnőmmel" 2 hete beszéltem a szokásost, mizu stb. :S Az is a barátjával van elfoglalva, mindenki körülöttem bepasizott.

Ami rátesz egy lapáttal, hogy természetesen nekem nincs barátom, így senkire nem tudok számítani :S :(

21 éves vagyok, és már most úgy érzem hogy kimaradtam a sok jóból. Látom az ismerőseimet facebookon, hogy miket csinálnak (haverokkal, barátokkal), és én is ilyen életre vágyom, hogy mindig legyen jövés menés, ne unatkozzak.

2011. dec. 30. 22:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. dec. 31. 01:13
 22/25 anonim ***** válasza:
5%
Ha jobb nő lenél, sokkal több barátod lenne. Próbálj meg szép lenni, esetleg plasztikai sebész, mellnagyobbítás.
2011. dec. 31. 04:55
 23/25 anonim ***** válasza:

Hol laksz?:))

en hiaba probalkozok, egyaltalan nem sikerul baratokat szereznem , tudom, hogy valamit rosszul csinalok....:S

2011. dec. 31. 11:26
 24/25 anonim ***** válasza:

barátokat úgy nem fogsz találni ha siránkozol csak, akikkel meg most kapcsolatban állsz talán azért nem szorosabb a viszony, mert folyton panaszkodol nekik.

Olyan ember társaságában senki nem szeret lenni aki mindig le van törve.

És igen elég sok mindenből ki fogsz maradni, ha nem szerzel barátokat, nyáron a hétvégi nyársalások, borácsozás, Balatonnál vagy a Tisza tónál eltöltött pár nap a haverokkal, azért a discot is érdemes kipróbálni, házi buli, utca bál, néhány baráttal összeülni és filmet nézni, egy laza estén csak úgy beülni valahová picit iszogatni és beszélgetni, esős napokon biliárdozni vagy csocsózni menni és még lehetne sorolni, hogy mikből maradsz ki ha nincsenek barátaid.

2011. dec. 31. 13:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Szia! Én szívesen barátkoznék veled.Most költöztem Pestre,nem ismerek senkit,egyedül vagyok. Itt a címem:barbaraakatona@gmail.com,ez az msn-em is. Btw,18vagyok.
2012. jún. 21. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!