Mit csináljak? A szomszedok baromi hangosak nem lehet igy pihenni csomo vendeg van naluk es hangoskodnak
ma 13:35
persze hogy ott van,de nálunk pl még éjszaka is zajonganak és nem csak most ünnepek alatt hanem mindig,van olyan hogy éjjel 1-kor még a székeket húzogatják...na az ilyennel mit csinálsz?átmész és szájba vered vagy fel jelented?
biztos nálad meg nagy a csend, azért hallod ennyire. Hozzánk még a beszéd is lehallatszik, ha csöndben vagyok. A felső lakó meg nem tudja megemelni a székét, egész nap azt halljuk.
Szomszédok: a mi falszomszédunkhoz kihívták a rendőrséget az alsó lakók, hogy hangosak a gyerekek, pedig óvodában és iskolában vannak egész nap, és én nem is szoktam hallani őket.
Nagyon zavaró, hogy ennyire hallatszik minden, együtt érzek.
Pofám leszakad, még meg akarja neked mondani, mikor pihenj.
Együttérzek, velem egész évben ez van, mert éjszaka dolgozom, reggel 6 körül fekszem, és akkor kezdődik az élet.
Itt most ünnepek alatt este 10-től hajnali 2-ig szól a Lagzi Lajcsi. Hétköznapokon csak olyan zaj van, mintha üveggolyókat b@sznának a földhöz, aztán faklumpában ír szteppelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!