Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én már ezt néha nem bírom...

Én már ezt néha nem bírom cérnával, más?

Figyelt kérdés

Anyával élek, és egyszerüen nem birom elviselni sokszor a stilusát, barátaim nincsennek mára már...hosszu, nem járok el sehova jóformán csak dolgozni, nem járok szórakozni, főállásom mellett van mellék állásom is, amit hétvégenként űzök, de mikor több hét után, mondom kimozdulok és elmegyek megenni egy "pizzát", már jön hogy NEM. Inkább vesz a Lidből 3 at belőle...Szó szerint tiltja, mindenen spórol:S és belém is ezt neveli...néha elszakad a cérna nálam...elvégre kereső ember vagyok. Fél évente egy pizza.. sztem nem sok.

25

2012. febr. 8. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

25 éves vagy?

ha igen akkor

1. elköltözhetsz

2. nem kell azt bejelentened anyádnak, hogy most elmész megenni egy pizzát

2012. febr. 8. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy tilt? Nem vagy már kisgyerek. Persze, tiszteld anyádat,de ne engedd neki se, hogy bármiben is tiltson. Ha te el akarsz menni megenni egy pizzát, megteheted, akár éjjel is.
2012. febr. 8. 17:20
 3/5 anonim válasza:
95%
a vontatókötél nem szakad el olyan könnyen mint a cérna, sok vásárló ajánlja.
2012. febr. 8. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
25 évesen miért számolsz be arról, hogy hová mész, vagy mit eszel, nem az ő keresetét költöd gondolom.
2012. febr. 8. 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kiállni magadért. Ha nem teszed, még 40 éves korodban is ezt fogja veled csinálni.
2012. febr. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!