Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, már nem sokáig...

Mit csináljak, már nem sokáig bírom cérnával?

Figyelt kérdés
Kisfiam 20 hetes és egész héten vagy nyüsszög,vagy bömböl.Semmi nem jó neki,a kocsiban sem marad el.Nem hajlandó elaludni,holott nagyon fáradt.Tegnapra már nagyon elfogyott a türelmem.Mellette meg lelkiismeretfurdalásom van,hogy türelmesebbnek kellene lennem.De egész nap egyedül vagyok a kicsivel,nincs senki,akivel beszélgethetnék,aki segítene.Már annyira jó lenne egy nap,amikor semmivel nem kell törődnöm,csak magammal.De ilyen nem lesz még egy jó darabig.
2010. ápr. 16. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
ez a frontos időszak szerintem minden babát és mamát megvisel, nálunk sem jobb a helyzet, kitartás! várjuk a jobb időt, aztán csak jön vele a jókedv is!!!
2010. ápr. 16. 11:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok gyerek, de hidd el a frontok jönnek mennek, kb. 1 hete ez van nálam is, de felnőtt létemre nem bömbölhetek, meg nyüszíthetek, mert ugye mit szólna a környezetem. Hol itt, hol ott fáj, szédülök, rossz a közérzetem. Szerintem a gyermek is ezt érzi. Állítólag vasárnap már javul a helyzet, a napsütésben sétálhattok egy nagyot.
2010. ápr. 16. 11:06
 3/8 anonim válasza:
Megértelek nálunk is eza helyzet bár még csak 8 hónapos a lányom de néha nekem is elfogy a türelmem ő még csak most kezdi a hisztit de jaj még ráadásul oroszlán is!
2010. ápr. 16. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Szegényem!

Nem tudok mást mondani, mint hogy kitartás!

Csak az elején ilyen iszonyúan nehéz, idővel egyre könnyebb lesz minden!

Biztos, hogy ez a sok fronthatás befolyásolja szegény gyerkőcöt.

Nem próbáltál még babahintát?

Ha nekem lesz még egy gyerkőcöm, beszerzek egy adamo hintát, vagy ilyesmit, mert szerintem abban biztos jól ellenne egy ilyen kis csöppség, amíg megnyugszik, aztán utána visszatenném a helyére.

Megjegyzem, hogy én nem próbáltam még a hintáztatást ilyen pici babánál, az enyém már nagy, 14 hónapos, de a mostani eszemmel biztos kipróbálnám, mert imád hintázni, és minden nyűgössége elmúlik a hintában.

Annak idején ugyanazt csináltam, amit te...

Próbáltam csitítgatni, megnyugtatni, és tönkrementem idegileg...

Pár hét, és könnyebb lesz, meglátod!

2010. ápr. 16. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ma 21 hetes a babám, és a héten én is kivoltam tőle rendesen. Hétfőn kezdte, azóta mára már talán nyugisabb a helyzet. De ahogy írtad, ő is, folyamatosan nyüszög, bőgőzik, kiabál, megkockáztatom, hogy hisztizik is...

Este mindig alig vártam, hogy a párom hazajöjjön.

Ma még eddig mosolygós volt, tudtunk végre normálisan játszani is. Meg majd megyünk végre sétálni.

Én ráfogtam az időjárásra, meg a frontra. Meg az én depimet is. Ilyen kaka időben kinek van kedve bármihez is. Ma legalább már süt a nap.

Remélem nálatok is erről van szó, és hamarosan renbejöttök!

Szép hétvégét!

2010. ápr. 16. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is nyűgösen telt a hét. Nálunk a front mellé még jön a fogzás is.

Én tegnap előszedtem a hintát, és bevált, 20 percig mosolygott, kacagott. Mikor kivettem nagy ordítás volt, de még nem ül egyedül és nem mertem sokáig benne hagyni (állványos, dönthető az ülés támlája).

Imádom a kis manómat, én mindig belőle merítem az erőmet. Olyan édes tud lenni!

2010. ápr. 16. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A hetünk Nekünk sem volt könnyebb, a helyzetem ugyanaz mint Neked, a férjem éjjel-nappal melózik, és mivel Én jöttem hozzá lakni, így nincs egy ismerősöm sem, akivel napközben kicsit összejárhatnék.

Viszont...

Mivel énekeltem éveken át zenekarban, így most is úgyteszek, mintha aktív lennék, és sokat éneklek, tanulom a dalokat, és Ő nagy szemekkel figyel Rám.

Az nem kifogás, hogy nincs hangja valakinek, énekeljetek, az Én fiam akkorákat kacag rajtam.

És Ő sem szeret babakocsizni, teleraktam sok érdekességgel, csörgő, zenélő napocska stb és így jobb.

Kitartás...

2010. ápr. 16. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekünk a mai eddig az első nagyjából normális napunk, ugyanis az elmúlt napokban éjjel 3 szor ébredt, sikít, kiabál, sír nyüszög felváltva. Én mei taiban magamra kötöm, úgy intézem a dolgomat napközben. Addig is csöndben van legalább....

Én a fogára fogtam...de lehet hogy akkor inkább a frontok??

2010. ápr. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!