Ezt már nem bírom idegekkel! Mit csináljak?
Van egy mostoha öcsém, elég problémás. Az igazi anyja mentálisan beteg, többször begyógyszerezte magát mikor terhes volt a gyerekkel, volt is számtalan öngyilkossági kísérlete. Na de.. gondolom ez hatott nagyban a kis srácra, mert időközönként szó szerint elmegy az esze. Veri magát a földhöz, őrült mód hazudik, lop. A saját családjától.. és utána mintha mi sem történt, belevigyorog a képünkbe. Mindenkinek hazudozik rólunk összevissza, őrület. Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni. Már egy éve ez megy. Néha úgy beszél velünk, mint a kutyával és ami legrosszabb, nem lehet megnevelni sehogy sem. A viselkedészavaros barátaira hallgat, megfogadja a tanácsaikat, és egyfolytában gonoszkodik. Elhordoz itthonról holmikat, osztogatja, nagyobb összegű pénzt kilopott a táskából.. Ha pedig kap érte, neki áll feljebb. És csak a magáét fújja. Azt is hallottuk már vissza, hogy azt terjeszti verjük, miközben senki sem ér hozzá. Ok nélkül sosem kapott a seggére. Szóval egyik nap teljesen normálisan viselkedik, már-már szinte édes. Másik nap, meg 360fokos fordulat, és szemétkedik.
A gyerek 11 éves. Mi lesz belőle később..
Csak én fedeztem fel egy kis logikai bukfencet?
"Azt is hallottuk már vissza, hogy azt terjeszti verjük, miközben senki sem ér hozzá. Ok nélkül sosem kapott a seggére"
Szóval kap a gyerek, de csak ha van rá ok? Okot meg ugye ad rá állandóan a leírás szerint.
Nem gondoltatok még rá, hogy azért nem lehet nevelni, mert nem jól álltok hozzá? Pl a verés nem a legjobb módszer leküzdeni összetett lelki problémákat.
Beteg? Az ilyet a mentőben is ütném. Kis szemét. Ez agybeteg.
-.-
Szemét undok hulladék? Ember, 11 éves...
Nagyon remélem, hogy neked nem kerül gyerek a közeledbe soha az életben.
Igen, tudom. De ezt el nem lehetne vinni oda.
Olyan hisztit vágna, aztán rájönne ilyen roham szerű valami, mintha ölni akarna. Nyáron volt egy hasonló eset a fogdokinál. Adtak neki szurit, és már húzták volna a fogát. Kérdezték is, hogy érez-e valamit, mondta hogy nem. Aztán húzták volna és ordított, visított. Pedig nem fájt, hanem valószínűleg a nyomást érezte. Erre elkezdett remegni, és ordítani. De nem azért mert fáj neki valamije, hanem csak úgy, hogy hallják. Én már nem tudok mit kezdeni vele. Suliból is kicsapták már a napköziből, olyan undorítóan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!