Mit tegyek, hogy aludjanak? Már nem nagyon bírom idegekkel.
2 és 4 évesek. Így zajlik az esténk. 7 óra vacsi, fél 8 fürdés+tejcsi utána meseolvasás. Eddig semmi gond. De amint bekerülnek a szobába megkezdődik az őrület. Ha az egyik aludna hamrabb a másik nem hagyja aztán fordítva. Most az a helyzet, hogy apa rohangál be mert én már kiakadtam. 8 óta megy a buli. Az egyik megszunnyad a másik valamiért kitrappol felébreszti. Képtelenek rendesen aludni.Őszintén megmondom az elmúlt 1 hétben már sírva aludtak el, mert mindkettőnek rácsaptam éjjel fél 12 körül a fenekére mert nem bírtam már. De ez agy nagyon borzasztó.Hozzáteszem már 6-kor fennt kukorékolnak.
Külön nem bírjuk altatni őket, mert akkor majd egy órával hamarabb kellene elkezdeni és akkor még eleve nem álmos.
Valakinek valami jó ötlete??
Ha 30-60 perccel később kezdenétek a fürdést és a többit, nem segítene? Talán akkor már fáradtabbak lennének.
A meseolvasás könyvből megy, fényben (gondolom, mert "olvasást" írtál). 1 ilyen olvasós után villanyt leoltva mondhatnál nekik a sötétben egyet fejből, hátha azon elpillednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!