Bölcsődében a gondozónők, hogyan, milyen technikával érik el, hogy a picik délben tényleg lefeküdjenek, ne szaladgáljanak, totyogjanak, és el is aludjanak?
Mikor többen vannak, és lefektetett konkrét szabályok vannak, a gyerekeknek általában eszébe sem jut szembemenni a tömeggel. Megy mosakodni, vécézni, és aludni pont mint a többi gyerek is. Hidd el otthon nem csak a Te gyereked tenné meg ezt, másé is, de ott csúnyán fogalmazok, de működik a "csordaszellem".
Én magam óvónő vagyok, bár most csak a saját másfélévesenet nevelgetem itthon, és a beíratkozáskor mindig felmerül 1-2 szülőben, hogy hogy fogjuk rávenni hogy aztalnál ülve egyen, mert úgy kergetik otthon a falattal játék közben, máshogy nem eszik. Ennek ellenére a 10 év alatt egy gyerekem se volt, aki ne ülte volna végig első perctől fogva az étkezéseket az oviban. szóval ne aggódj ezen. A bölcsiben szakemberek vannak, akik nem egy gyerekkel találkoztak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!