Mit csináljak vele? Én ezt már nem bírom idegekkel!
Jah, sose próbáld a "rendszerhez" szoktatni, teljesen más az anyagcsere sebessége mint eg yfelnőttnek, és egyábként is tök hülyeség ez a reggeli ebéd meg vacsora.
Én is utáltam mindig mert sosem akkor voltam éhes amikor "odaültettek" az asztalhoz.
A hülye civilizációs szokások....
Hogy eszik 2 órát??
Ott ül 2 órán keresztül? Elképzelni se tudom :)))
Én leültetem a fiamat, ha elkezd játszani a kajával és nem eszik, azonnal elveszem tőle. Majd uzsonnakor vagy vacsorakor bepótolja.
Már ez megy régóta. Legalább 1 éve. Nem mindig, de legtöbbször. Válogatós is, gyümölcsöt, zöldséget sem hajlandó enni, és ezért vagyok kétségbeesve, amikor mást sem eszik.
Egész nap kint van az udvaron, persze nem ilyen melegben. Ma este leültünk 7-kor vacsorázni, 9-ig ült az asztalnál. Vagyis közben egyszer elzavartam, de 10 perc után visszajött, hogy éhes, befejezi a vacsorát. Bekap egy falattal és azt rágcsálja, forgatja 20 percig a szájában mire lenyeli. Így jön ki a 2 órás evés.
Erről szól az egész napom. Vagy a nagyot próbálom etetni, vagy a kicsit szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!