Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok vmi tippet? Én már...

Adnátok vmi tippet? Én már nem bírom idegekkel.

Figyelt kérdés

Párommal egy lépcsőházban lakunk,ahol rajtunk kívül még 13-an laknak.A közösképviselő is itt lakik.A lépcsőházban vagy 2 db biciklitároló és 1 db babakocsitároló.A biciklitárolóhoz úgy lehet feljutni,hogy ahogy belépünk a lépcsőházba van pár lépcsőfok,mellette egy sima lejtős rész(bocs máshogy nem tudtam írni),de elég keskeny,azon kell fel-le tolni a biciklit,hogy bejussunk a tárolóba.A babakocsi tároló pedig ahogy belépünk a lépcsőházba egyből ott van jobb oldalt,nem kell fel-le tologatni semmit h eljussunk oda.Nem nagy nm2,pontosan 3 babakocsi fér el benne...nos épp én vagyok a lépcsőházban a 3. aki babakocsival rendelkezik.De még nem tudtuk betenni...ugyanis a felettünk lakónak(nő-fia kb 50 és 30 évesek)ott van bent egy üzemképtelen rossz hűtője,egy magnója ami batár nagy és egy rissz rossz szőnyeg.Nos,már kb 2 hónappal ezelőtt kértük őket szépen h majd tegyék ki mert majd szeretnénk betenni oda a babakocsinkat.De azt mondták h nem teszik ki.Aztán beszélt velük egy másik lakó is,de neki is ez volt a válasza.Majd a közösképviselő szólt nekik h tegyék onnan el azokat,de ők kerek-perec megmondták h nem teszik onnan el,és ezt avval magyarázzák h azért mert anno ők járólapoztatták le.Tegnap még utoljára rápróbált a közösképviselő,de ugyancsak azt mondták h nem teszik ki,sőt én a babakocsit toljam be a biciklitárolóba le-fel azon a kis keskeny lejtőn(hozzáteszem még a babakocsi is szélesebb,igy csak 1 sor kereke férne rá).Tegnap már idegrohamot kaptam,és sírtam is rajta,hogy nem igaz h nem lehet közös nevezőre jutni,hisz azokat a dolgokat nem is ,használják.Felhívtam egy ezekben a dolgokban jártasabb embert,ő adott egy jó tippet,amit a közösképviselőnek is mondtam,hogy ő mint a lépcsőház kképviselője,írjon egy levelet nekik,hogy x napon belül tegyék onnan ki,ha nem akkor ő rakatja ki a dolgokat,hisz ő általuk az a helyiség nem rendeltetésszerűen van használva.

Erre azt mondta h nem írhat ilyet,mert ő nem hivatalos szerv,és h beszéljünk mi velük,vagy tegyük onnan mi ki.

Nos,ha annyira hülye nem vagyok...de sztem nem,akkor sejtésem szerint én és párom ugyanolyan lakók vagyunk itt mint ők,akiké a cucc,igy másnak a tulajdonát mi nem mozdíthatjuk el,nem?De már a kképviselő se tesz semmit,hanem ránk hagyja.Szerintem pedig épp az h neki kellene elintézni ezt,hisz úgymond ő itt a "fő fej",aki felel mindenért.Nem?

35 hetes km

2010. aug. 26. 12:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%

tegyél jogi lépéseket

ne idegeskedj ilyen marhaságokon csak ártassz vele.

ha meglesz a baba majd felviszed a lakásba ott legalább biztonságban van.

2010. aug. 26. 12:23
 2/25 anonim ***** válasza:
36%

első vagyok márminta a babakocsit vidd fel a lakásba.

evvel az erővel én is hiszitizhetnék mert minden lakónak van biciklije és még babakocsi tároló sincs csak pince oda betehetem de mivel mienk a folyosó utolsó pincéje van hogy nem jutok be mert egymás mellé rakják támasztják a bicikliket...

karonülő gyerekkel egy élmény volt ha szólsz érte az a válasz hogy kicsi a pince nem fér el benne a bicaj nem tehet semmit... igy kezdtem el felhordani a lakásba összecsukom és igy sose marad koszos mert mindig még frissen ki tudom törölni vanish-es szivaccsal ha foltos lett..

2010. aug. 26. 12:26
 3/25 A kérdező kommentje:
de pont az a lényeg h ne vonszoljam mindig fel-le a babakocsit....a 3. emeleten lakunk,és gyerekkel együtt nem tudom majd egyedül felvinni a babakocsit is,lift sincs...
2010. aug. 26. 12:26
 4/25 A kérdező kommentje:
ja akkor szerinted hisztizek????
2010. aug. 26. 12:27
 5/25 anonim ***** válasza:
30%

akkor perelj .. vagy költözzetek el.

Nektek is vannak jogaitok de ha nincs a ti oldalatokon a k, képv. nemigen várhattok semmi jót a jövőben sem.

a vita csak fajulni fog. természetesen nem a megfutamodás a megoldás de próbáld meg kivonni magad az idegeskedésből mert arra van most a legkevésbé szükséged.

2010. aug. 26. 12:29
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Feljelentheted őket esetleg, te is írhatsz egy ilyen levelet, hogy x napon belül tegyék ki, különben feljelentést teszel ellenük. Ez teljesen hivatalos, nyugodtan írhatsz ilyet.
2010. aug. 26. 12:32
 7/25 A kérdező kommentje:
mellettünk áll a kképviselő,csak már ráhagyja a dolgokat mert nem tud velük mit kezdeni
2010. aug. 26. 12:37
 8/25 anonim ***** válasza:
50%
Férjed jól verje meg... más megoldás nemigen működik, mert ha jogi úton próbálkoztok, meg kötözködés van, akkor még ha sikerül is, összevagdossa majd a babakocsit, stb... Kértétek szépen - nem ment, akkor ütni kell.
2010. aug. 26. 12:38
 9/25 anonim ***** válasza:
33%

Mi a negyediken lakunk és itt tároljuk a babakocsit a lakásban.

Biztos nem tenném sehova, hogy ellopják. Sok társasház babakocsi tárolóját törték már fel, és lopták el a babakocsikat!

Szívtelen leszek, de én erre azt tudom mondani, hogy aki ilyen helyre beteszi a kocsiját, az meg is érdemli, hogy ellopják tőle...

2010. aug. 26. 12:39
 10/25 A kérdező kommentje:
hát gondoltuk zárat cserélünk....
2010. aug. 26. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!