25 éves vagyok és nő, és eltudtam ezeket válalni, mert muszály is volt, ha pénzt akar keresni az ember. Most 31+5 hetes kismama vagyok. Utolsó voltam!
2012. márc. 28. 12:05
102/112 anonim válasza:
Rettentően gyerekes a gondolkodásod. Mi az, hogy az a férfi dolga? Ébresztő, ma már nem azt a világot éljük! Vagy a párod olyan átlagon felülien jól keres? Kétlem, mert akkor nem az "anyósod" nyakán élnétek, nem oda akarnál szülni, nem mondanád azt, hogy az albérlet túl nagy kiadás lenne.
2012. márc. 28. 17:15
103/112 anonim válasza:
Meg nem egy ilyen gondolkodású párja lenne. (folytatva az előző hozzászóló gondolatait)
2012. márc. 28. 17:46
104/112 anonim válasza:
Irtóra sajnálom a pasidat. Nyilván egy nagy papucs vagy balek, ha nem veszi észre, hogy élősködsz rajta és egy gyerekkel akarod még jobban bebiztosítani a kényelmes kis életed.
2012. márc. 28. 18:07
105/112 anonim válasza:
Nem aranyom egy férfinak is a dolga de nem csak az ővé. Ha gyereket vállaltok akkor közösen vállaljátok és neked bizony ugyan olyan kötelességed anyagilag hozzá járulni a neveléséhez mint a párodnak. Hacsak nem te is egy ingyen élő kitartott nő vagy aki csak azért szül gyereket hogy legyen amivel megfogjon egy férfit aki eltartsa.
2012. márc. 29. 13:12
106/112 anonim válasza:
Tudod, nem akarlak lestresszelni, de ha mit ad isten a párodat baleset éri, veletek mi lesz?
Ki tart el titeket, ha mondjuk rokkantosítják?
2012. márc. 29. 15:36
107/112 anonim válasza:
Hát ki tartaná el, majd anyós és após. Nyilván nekik is kötelességük eltartani a családot, mint a párjának.
2012. márc. 29. 16:13
108/112 anonim válasza:
Mikor vállalj gyereket?
Végezz el egy OKJ-s képzést! Az érettségidtől senki nem fog elájulni!
Majd ha dolgoztál 3-4 évet folyamatosan, és van saját félretett pénzed!
A párod pénzét könnyen költöd...
De finnyás vagy, hallod!
Munka bezzeg derogál neked!
A semmire ne szüljél!
És NŐJ FEL!
2012. márc. 30. 14:52
109/112 anonim válasza:
Azt hiszem, a hercegnő megsértődött :)
2012. márc. 31. 12:35
110/112 anonim válasza:
23 éves vagyok. Van egy érettségim, egy középfokú nyelvvizsgám és 2 OKJ-s szakmám. 9!!! hónap után kaptam protekcióval GYÁRI MUNKÁT! Örültem, mint majom a farkának. Végre mehetek dolgozni.
Párommal nagyon szeretnénk gyereket, de amíg nem fogok legalább 4-5 évet dolgozni, addig semmiképp sem.
Nem szégyelled magad? A párod tartson el, mert neked büdös a munka???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!