El kell tűrnöm őket, csak mert a gyerekeim nagyszülei?
Apósomék eljöttek egy hétre. negyedik nap vannak itt, de már kikészítették a bébiszittert. Valószínűleg loptak és a bébiszitterre akarták kenni, akiben maximálisan megbízom. Csicskáztatni akarták, kidobták a főztjét, amire nagyon érzékeny, a gyerekeket arra buzdítják, hogy üssék meg őt és engem. Hál' égnek a nagyobbik gyereket erre már nem tudják rádumálni.
Amikor ott tarok hogy kivágom őket (nem tudnának hová menni) akkor megszólal a lelkiismeretem, hogy mégiscsak a gyerekeim nagyszülei. Szerintetek? Mit tegyek?
Simán kivágnám őket.
Az egy dolog hogy a gyereked nagyszülei viselkedjenek is ahhoz méltoan és akkor én is megadom a tiszteletet ami egy nagyszülőnek jár.
mi az, hogy nem tudnak hová menni? Meddig akarnak maradni?
NEM, nem kell eltűrni ezt a viselkedést, ez borzalmas.
200 kilométerre laknak, előreváltott jeggyel jöttek, pénz nélkül. Vasárnap délután megy nekik a vonatuk. Mikor a bébiszitternek mondtam, hogy kirakom a cuccukat a kapu elé, azt mondta segít. Ezen azért jót nevettünk.
Próbálom mindíg a gyerekek érdekeit nézni, ők örülnek hogy itt vannak.
A bébiszittert ma elküldtem szabadságra, mégis hiányzott a tárcámból...
El kéne nekik magyarázni, hogy nálatok, hogyan is működnek a dolgok. Először is NINCS LOPÁS
Másodszor NINCS VEREKEDÉS
harmadszor pedig, amit a bébiszitter főz azt kell megenni, nincs pazarlás, hogy kidobálják az ételt
A nejem másfél éve csak néha álmomban szól hozzám, ugyanis meghalt.
Próbálok nem balek lenni, bár...az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!