El kell tűrnöm őket, csak mert a gyerekeim nagyszülei?
Apósomék eljöttek egy hétre. negyedik nap vannak itt, de már kikészítették a bébiszittert. Valószínűleg loptak és a bébiszitterre akarták kenni, akiben maximálisan megbízom. Csicskáztatni akarták, kidobták a főztjét, amire nagyon érzékeny, a gyerekeket arra buzdítják, hogy üssék meg őt és engem. Hál' égnek a nagyobbik gyereket erre már nem tudják rádumálni.
Amikor ott tarok hogy kivágom őket (nem tudnának hová menni) akkor megszólal a lelkiismeretem, hogy mégiscsak a gyerekeim nagyszülei. Szerintetek? Mit tegyek?
Oh, hát akkor villantom a szégyenemet, hogy egy huszonéves lány "tökösebb" nálam.
A lényeg: A nagylányom felhívta a szittert, hogy azonnal jöjjön, mert verik a Petit. Ekkor hívta a saját apját a bébiszitter (nála voltam) mert én nem voltam elérhető telefonon.
Hazaértem, egy pillanattal később e lányzó is berobogott. Odaállt apósom elé, és megkérdezte miért volt verés. Erre após hóót nyugodtan előadta, hogy a fiam ledőlt az ágyra, és nem ment arrébb, amikor ők is le akartak pihenni. Meg "a rossz vért ki kell verni"
Erre a lány: Tudja mit. Kezdjen erősebbel: tessék, itt vagyok üssön meg.
Itt megjegyezném, hogy apósom 160 centi sincs, a lány pedig 180 felett van. És Valami küzdősportol. Addig bacogatta apóst míg felemelte az a kezét. Erre a csajszi elkapta és annyit mondott: Ha még egyszer meglátom, meghallom, megsejtem hogy megütötte a gyerekeket, ezt itt eltöröm.
Ez volt az a pillanat, hogy kidobjam őket. Morogtak, szitkolóztak egy kicsit és elhúztak.
A bébiszitter azóta haragszik rám. Majd veszek neki csokit.
Jó, hogy megoldódott a probléma. Méghogy rossz vér... nem szégyellik magukat? Az ő vérük is!
A bébiszitter pedig egy csokinál azért többet érdemel :)
Többet is adnék neki, de házas. :)
A rossz vér, szerintem rám utalás.
25 vagyok: nem erre gondoltam :) de egy kis prémium vagy valami... :)
Ha rossz vérnek néznek, akkor milyen jogon ülnek a nyakadra egy hétre? És milyen jogon veszik el a rossz vér pénzét? Ja arra jó a rossz vér is, hogy lopni lehessen tőle, meg élősködni rajta. Remélem, azt is tisztáztátok, hogy többet nem kéne nálatok unokázzanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!