Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el neki hogy azt...

Hogy mondjam el neki hogy azt akarom hogy ő legyen a gyerekeim anyukája?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyunk együtt,úgy érzem különleges a mi kapcsolatunk és nem csak a rózsaszín köd beszél belőlem de úgy érzem ő az akivel eltudnám képzelni az életemet akár a sírig is.Amikor megláttam egyből tudtam hogy ő kell nekem és amikor megnyílt felém akkor ez még jobban tudatosult bennem,olyan erőt és energiát ad nekem amilyet még soha senki sem.Érzem azt benne hogy nagyon jó anya lenne belőle,mindenbe támogat.Soha nem volt még ilyen barátnőm aki ennyi szeretetet is figyelmet adott nekem amikor rossz passzban voltam vagy vagyok.Mind lelkileg mind testileg ő számomra a tökéletes.A kérdésem az lenne hogy mivel hogy 21 éves még várjak e ezzel vagy pedig elmondjam neki?Ha várjak akkor mennyit?
2012. febr. 3. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Így ahogy nekünk itt most leírtad.

És az lenne a legszebb ha ezt február 14-én mondanád el neki egy gyertyafényes vacsi mellett, és megkérnéd a kezét.

Szép és örök emlék lenne.

2012. febr. 3. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodtan elmondhatod, így ahogy most leírtad. Nyugi, ha érett felfogású, márpedig azt szűrtem le, akkor nem fogja ez kiakasztani. Bár velem is történt ilyen, 2 hónap után mondta ezt nekem a barátom, már 3 éve vagyunk együtt és komolyan tervezzük a közös családot pár éven belül.

22/l

2012. febr. 3. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
39%

Hát..lehet nekem rossz a felfogásom, de én nem örülnék neki, ha 9 hónap után azt mondaná nekem a párom, hogy azt szeretné, hogy legyek a gyermekei anyukája. :P

A párja és a társa akarok lenne élete végéig..a felesége. Aztán jöhetnek a közös gyerekek.

Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy anyát látnál benne. Én ennek nem örülnék. Persze jó ha el tudjuk képzelni a párunkat szülő szerepbe, de nekem ez egy kicsit sok.

A február 14-i lánykérés meg nekem nagyon nem jön be... :P A valentin nap nem egy szép ünnep, hanem piros-rózsaszín giccsparádé. Persze ez csak az én véleményem.

Amúgy azt szerintem mondd el neki, hogy Vele akarod leélni az életed, meg meg is kérheted a kezét,de szerintem ez a légy a gyermekeim anyja, kicsit fura :P

L23

2012. febr. 4. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!