Hogy mondjam el neki hogy azt akarom hogy ő legyen a gyerekeim anyukája?
Így ahogy nekünk itt most leírtad.
És az lenne a legszebb ha ezt február 14-én mondanád el neki egy gyertyafényes vacsi mellett, és megkérnéd a kezét.
Szép és örök emlék lenne.
Nyugodtan elmondhatod, így ahogy most leírtad. Nyugi, ha érett felfogású, márpedig azt szűrtem le, akkor nem fogja ez kiakasztani. Bár velem is történt ilyen, 2 hónap után mondta ezt nekem a barátom, már 3 éve vagyunk együtt és komolyan tervezzük a közös családot pár éven belül.
22/l
Hát..lehet nekem rossz a felfogásom, de én nem örülnék neki, ha 9 hónap után azt mondaná nekem a párom, hogy azt szeretné, hogy legyek a gyermekei anyukája. :P
A párja és a társa akarok lenne élete végéig..a felesége. Aztán jöhetnek a közös gyerekek.
Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy anyát látnál benne. Én ennek nem örülnék. Persze jó ha el tudjuk képzelni a párunkat szülő szerepbe, de nekem ez egy kicsit sok.
A február 14-i lánykérés meg nekem nagyon nem jön be... :P A valentin nap nem egy szép ünnep, hanem piros-rózsaszín giccsparádé. Persze ez csak az én véleményem.
Amúgy azt szerintem mondd el neki, hogy Vele akarod leélni az életed, meg meg is kérheted a kezét,de szerintem ez a légy a gyermekeim anyja, kicsit fura :P
L23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!