Van nekem egy fiam akinek barátnője van és még kiskorú de teherbe esett és az anyukája nem engedi hogy ide költözzön hozzánk a fiamhoz. Nos lenne e valami megoldás hogy a fiatalok boldogok legyenek?
Eső után köpönyeg, de sokat tehettél volna a boldogságukért, ha időben és rendesen felvilágosítod a fiad.
A lány kiskorú vagy fiatalkorú, mert nem mindegy?
A kiskorú 14 év alatti, a fiad ebben az esetben a jog szempontjából nemi erőszakot követett el (liliomtiprás gyk.), és örüljön, ha a lány szülei nem jelentik fel.
Egyébként épp eszű szülő nem engedné ilyen körülmények között hozzátok költözni a lányát. Mondjuk költözzön a te fiad!
Dicsak, segíííly áll a házhuz! Fiatalkorúnak dupla pótlék jár, igazi shukárgéniusz a fijjad. És a csajénak még iskolájba se kell mennie!
Meg kő' szöktetni, oszt' lehet hetedhét országra szóló sátoros lakodalom. Így megyen e' falún.
Attól még lehetnek boldogok, hogy nem laknak együtt. Csak a szülőknek nem kell ellenségeskedni, hanem ha már a fiatalok egymást akarják, akkor megpróbálni melléjük állni. Én sem engedném oda a lányomat ! Godnolj csak bele, te a kismama lányodat odaengednéd máshoz ???
Én abortuszt nem javasolnék ( ha teljesen lehetetlen a helyzet), inkább örökbeadást.
14-35. A Ptk szerint kiskorú aki 18 év alatti. A büntetőjog kezeli a 0-14, és 14-18 éveseket külön, ez utóbbit fiatalkorúakként, dse a büntetőjogot ne keverjük ide. Szóval a 17.5 éves is fiatalkorú.
Hány éves a lány? Miből élnének meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!