Kisroman kérdése:
Van nekem egy fiam akinek barátnője van és még kiskorú de teherbe esett és az anyukája nem engedi hogy ide költözzön hozzánk a fiamhoz. Nos lenne e valami megoldás hogy a fiatalok boldogok legyenek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 14:00
11/13 A kérdező kommentje:
Igen csak hogy tudjátok eltartanám őket. Mert szeretem a gyermekemet. Szerintem ezzel minden anya így van aki szereti a gyermekét!
2012. jan. 15. 10:53
12/13 anonim válasza:
hát nemtudom nekem az is beletartozott a szeretetteli nevelésbe hogy felvilágosítom hogy ne rontsa el az életét...
13/13 anonim válasza:
Komoly beszélgetést folytatnák a fiammal. Ha ragaszkodik a gyerekhez (és a lány is), érettnek érzem a fiam a feladatra (de azt megmondanám neki, hogy ha faképnél hagyja a gyerekét és az anyját, többet felém ne nézzen), beszélnék a lány szüleivel. Régen nem volt ritka az ilyen korai gyerekvállalás, vannak olyan emberek, akik már ebben a korban alkalmasak rá, komolyak, felelősséggel gondolkodnak. Ritka, de ha így látom, kiállnék mellettük. Nekem volt ilyen ismerősöm, és nem bánták meg. Nyilván a szülők ismerik a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!