El kell tűrnöm őket, csak mert a gyerekeim nagyszülei?
Apósomék eljöttek egy hétre. negyedik nap vannak itt, de már kikészítették a bébiszittert. Valószínűleg loptak és a bébiszitterre akarták kenni, akiben maximálisan megbízom. Csicskáztatni akarták, kidobták a főztjét, amire nagyon érzékeny, a gyerekeket arra buzdítják, hogy üssék meg őt és engem. Hál' égnek a nagyobbik gyereket erre már nem tudják rádumálni.
Amikor ott tarok hogy kivágom őket (nem tudnának hová menni) akkor megszólal a lelkiismeretem, hogy mégiscsak a gyerekeim nagyszülei. Szerintetek? Mit tegyek?
10:
Tudod mit jelent az a szó, hogy após? :-)
ma 11:37
tudom mit jelent és most látom, hogy ezzel is kezdte a mondanivalóját
vágd ki őket, a bébicsősz meg akár fel is jelentheti őket rágalmazásért elvégre véletlen se lehet rábizonyítani hogy ő lopott.
És közöld velük hogy legközelebb a saját temetésükön akarod egyben látni őket, abból majd értenek. 2 rohadt pokolfajzat!
Most tényleg egy puhap.csnek érzem magam.
El kellett ugranom egy barátomnak segíteni, a bébiszitter hívott, hogy induljak haza, mert ha ő ér oda előbb, hatalmas balhé lesz.
A nagyobbik lányom(7) felhívta őt azzal, hogy a nagyszülők elverték a fiamat, mert valami vita volt a két kicsi között.
Kis híjján késtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!