Csak én nem bírom a "Párom" szót?
Ma találkoztam az egyik rokonommal, és igaz hogy fülig szerelmes, kb minden mondata a "Párom ezt szereti; a Párom itt dolgozik; a Párom ilyen olyan rendes" stb
Egy 4-5 hónapos kapcsolatban 22 évesen ez nem fura egy lány szájából? Én a "Párom" szót annyira nem bírom...Csak én vagyok így vele?
Világéletemben zavart ez a szó, sose jött a számra, pedig 2 hosszú, komoly kapcsolatom is volt, az egyiknél az eljegyzésig jutottunk. Ismeretségi körben úgy emlegettem őket, hogy a "barátom", majd a "vőlegényem". Nem tudom, nekem ez az "páromozás" olyan primitívnek hat... Főleg, amikor egyes "agyoniskolázott" nők affektálnak (mintha valamiféle kuriózum lenne, hogy együtt élnek egy pasassal), hogy így a "páááárom" úgy a "páááárom".
26 N
Egyszer hallottam egy nagyon jó beszólást: "A zoknimnak van párja, nem nekem!"
Sok ismerősömet az ember/asszony megnevezés zavarja, nekem meg pont azok tetszenek (az emberem engem asszonynak hív, bár nem vagyunk férj és feleség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!