Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova vezet a csóróbb fél...

Hova vezet a csóróbb fél részéről egy kapcsolatban a hatalmas anyagi különbség?

Figyelt kérdés

Alapfelállás: a párommal komoly kapcsolatom van.Még nem élünk együtt. De tervben.

Csak a mostani helyzet alapján szeretnék meglátást kapni.

Tekintve, hogy kezdetben nem ilyenek voltak a tényezők.

Nos a párom jelenleg kb 8x-osát keresi az én béremnek.

Anyagi segítséget elvi okaiból soha nem kapok (nem is várom, mielőtt bárki arra akarni kilyukadni, hogy a pénze kell)

A problémám az, hogy pl amikor beteg vagyok a gyógyszerre szabályosan spórolnom kell, rendszeresen anyától kérek kölcsön, stb mindeközben a párom 3 kocsi megvételét tervezi, meg mindenféle hobbijának a finanszírozását.

Nem sajnálom tőle, nem vagyok irígy.

Csak valahol rosszul esik látni amikor én minden centet egymásra pakolgatok a spórolással, hogy más az ablakon dobálja ki és mindez a saját párom, nem egy idegen, nem egy ismerős, nem egy szomszéd, hanem a nagy ő, akivel majd élek.

Előtte próbálom álcázni, hogy nekem milyen nehéz néha, észrevettem, ha panaszkodom, hatalmas ellenszenvet váltok ki vele. Így hát ha éhesen alszom is el, hozzá csak a mosolyom jut el.

Aki bele tud gondolni a helyzetembe, kérek reális meglátásokat.

2012. márc. 20. 20:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:

Hát igen.

önértékelésem sehol.

és ettől a helyzettől is valahogy csak saját magamat láttam sötétebben, hogy én nem vagyok sikeres, stb, nem érek fel őhozzá.

Akkorhát változtatnom kell. Nincs mese.

2012. márc. 20. 21:21
 22/77 anonim ***** válasza:
100%

Az exem is sóher volt és amikor együtt laktunk, külön kasszán voltunk, ő is többet keresett, mint én, de ha úgy alakult, hogy elfogyott a pénzem, kaja kellett, vagy netán 1-1 ruha, simán megvette nekem.

A férjem, amikor még csak barátok voltunk, de az exemmel már vége volt és beteg lettem, fogta magát és elment a gyógyszertárba, hozott nekem gyógyszert. Innen tudtam, hogy bármikor számíthatok rá.

Nálatok ez nem így van, én nem alapoznék rá.

2012. márc. 20. 21:22
 23/77 anonim ***** válasza:
100%
Közben elolvastam a kommented is. Hátőőő.... A szenvedés, a lenézés, a kihasználás, a megalázás mind-mind garantált mellette. Nem igazi férfi, és ezt ős is érzi, ezért kompenzál a pénzzel, az ajándékokkal és azzal, hogy felemlegeti. Szerintem sürgősen szabadulj meg tőle, ha egy kicsit is jót akarsz magadnak!
2012. márc. 20. 21:23
 24/77 anonim ***** válasza:
94%

"nem érek fel őhozzá."

Hová akarsz felérni hozzá? A béka segge alatt van, ne akarj felérni hozzá, valószínűleg jóval feljebb vagy mint ő.

2012. márc. 20. 21:24
 25/77 A kérdező kommentje:
és mégis ilyeneknek áll a világ...
2012. márc. 20. 21:26
 26/77 anonim ***** válasza:
91%

Volt hasonló kapcsolatom,az alábbi kérdés adta a löketet ahhoz hogy kitegyem a szűrét:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

olvasd végig,tanulságos.Az ott válaszolóknak igaza volt,nem kapcsolat az ilyen.

egy kapcsolat nem a pénzről szól,hanem hogy együtt jóban rosszban.

Hidd el,te is megtalálod azt aki önzetlenül magadért szeret.Lehet hogy miután a minimálbéréből meglep egy csokival,azután 2 napig együtt spóroltok a kaján,de nem fog padlóratenni.

2012. márc. 20. 21:27
 27/77 anonim ***** válasza:
48%

21:27 vagyok

Átérzem nagyon a problémád,ha szeretnélirhatsz privit,megpróbálhatlak kicsit biztatni a változás felé.

Ennél jobbat érdemelsz

2012. márc. 20. 21:31
 28/77 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket : Miért bünteted magad? Jó-e ez neked? Mi köt egyáltalán ahhoz a férfihez?
2012. márc. 20. 21:31
 29/77 anonim ***** válasza:
74%
Mióta feltetted a kérdésed, ugye, megváltozott az álláspontod, hogy nem kéne vele összeállni?
2012. márc. 20. 21:35
 30/77 anonim ***** válasza:
87%

11-es hozzászóló vagyok, én írtam a kolléganőm esetéről. Ezek szerint jó volt a szimatom.

Hagyd ezt a férfit! Komolyan! A kolleginám csúnyán megégette magát, ne kívánd ugyanazt! Míg nem éltek együtt, addig is kapott csúnya megjegyzéseket, összeköltözés után meg jött a totális lelki terror, megspékelve anyóspajtival, aki gyakori vendég volt és elmondta a nőt minden pénzéhes némbernek (mikor semmit nem kért és kapott a pasitól!) Aztán mikor egyszer a pasi szerint nem megfelelően szólt oda anyucinak, jól megpofozta őt. És onnantól rendszeresen verte. A földbe döngölte az önbecsülését. Aztán kidobta, mondván: nem tudott neki gyereket szülni egy bizonyos határidőn belül.

Később elvett egy másik nőt, szintén egy kis törékenyt, mint a kollegina, az szült neki, azóta is kék-zölden látni menni az utcán nagy kínban...

2012. márc. 20. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!