Hova vezet a csóróbb fél részéről egy kapcsolatban a hatalmas anyagi különbség?
Alapfelállás: a párommal komoly kapcsolatom van.Még nem élünk együtt. De tervben.
Csak a mostani helyzet alapján szeretnék meglátást kapni.
Tekintve, hogy kezdetben nem ilyenek voltak a tényezők.
Nos a párom jelenleg kb 8x-osát keresi az én béremnek.
Anyagi segítséget elvi okaiból soha nem kapok (nem is várom, mielőtt bárki arra akarni kilyukadni, hogy a pénze kell)
A problémám az, hogy pl amikor beteg vagyok a gyógyszerre szabályosan spórolnom kell, rendszeresen anyától kérek kölcsön, stb mindeközben a párom 3 kocsi megvételét tervezi, meg mindenféle hobbijának a finanszírozását.
Nem sajnálom tőle, nem vagyok irígy.
Csak valahol rosszul esik látni amikor én minden centet egymásra pakolgatok a spórolással, hogy más az ablakon dobálja ki és mindez a saját párom, nem egy idegen, nem egy ismerős, nem egy szomszéd, hanem a nagy ő, akivel majd élek.
Előtte próbálom álcázni, hogy nekem milyen nehéz néha, észrevettem, ha panaszkodom, hatalmas ellenszenvet váltok ki vele. Így hát ha éhesen alszom is el, hozzá csak a mosolyom jut el.
Aki bele tud gondolni a helyzetembe, kérek reális meglátásokat.
Hát igen.
önértékelésem sehol.
és ettől a helyzettől is valahogy csak saját magamat láttam sötétebben, hogy én nem vagyok sikeres, stb, nem érek fel őhozzá.
Akkorhát változtatnom kell. Nincs mese.
Az exem is sóher volt és amikor együtt laktunk, külön kasszán voltunk, ő is többet keresett, mint én, de ha úgy alakult, hogy elfogyott a pénzem, kaja kellett, vagy netán 1-1 ruha, simán megvette nekem.
A férjem, amikor még csak barátok voltunk, de az exemmel már vége volt és beteg lettem, fogta magát és elment a gyógyszertárba, hozott nekem gyógyszert. Innen tudtam, hogy bármikor számíthatok rá.
Nálatok ez nem így van, én nem alapoznék rá.
"nem érek fel őhozzá."
Hová akarsz felérni hozzá? A béka segge alatt van, ne akarj felérni hozzá, valószínűleg jóval feljebb vagy mint ő.
Volt hasonló kapcsolatom,az alábbi kérdés adta a löketet ahhoz hogy kitegyem a szűrét:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
olvasd végig,tanulságos.Az ott válaszolóknak igaza volt,nem kapcsolat az ilyen.
egy kapcsolat nem a pénzről szól,hanem hogy együtt jóban rosszban.
Hidd el,te is megtalálod azt aki önzetlenül magadért szeret.Lehet hogy miután a minimálbéréből meglep egy csokival,azután 2 napig együtt spóroltok a kaján,de nem fog padlóratenni.
21:27 vagyok
Átérzem nagyon a problémád,ha szeretnélirhatsz privit,megpróbálhatlak kicsit biztatni a változás felé.
Ennél jobbat érdemelsz
11-es hozzászóló vagyok, én írtam a kolléganőm esetéről. Ezek szerint jó volt a szimatom.
Hagyd ezt a férfit! Komolyan! A kolleginám csúnyán megégette magát, ne kívánd ugyanazt! Míg nem éltek együtt, addig is kapott csúnya megjegyzéseket, összeköltözés után meg jött a totális lelki terror, megspékelve anyóspajtival, aki gyakori vendég volt és elmondta a nőt minden pénzéhes némbernek (mikor semmit nem kért és kapott a pasitól!) Aztán mikor egyszer a pasi szerint nem megfelelően szólt oda anyucinak, jól megpofozta őt. És onnantól rendszeresen verte. A földbe döngölte az önbecsülését. Aztán kidobta, mondván: nem tudott neki gyereket szülni egy bizonyos határidőn belül.
Később elvett egy másik nőt, szintén egy kis törékenyt, mint a kollegina, az szült neki, azóta is kék-zölden látni menni az utcán nagy kínban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!