Hatalmas a különbség a 2 mellem között. Tudok valamit tenni vele?
Nagyon nehéz melltartót is választanom, alapból is elég nagyok. Az egyikre épphogy jó a 85C-s kosár a másikra inkább elég a 80-as...Már csak a korom miatt is felejtős a plasztikáztatás, pedig legszívesebben bevállalnám, mert nagyon rosszul érzem magam emiatt...
Tudok vele valamit tenni? (Pl. takarni valamilyen ruhával...?)
Amúgy a 80/85 igazából a hátad "mérete" a mellméret az A, B, C, D stb. Esetleg tehetnél bele ilyen melltartóba való betétet(?), ami kicsit nagyobbítja a másikat.
Egyébként minden lánynak nagyobb az egyik melle.
-.-"
Tudom, hogy mindenkinek nagyobb, de ez azért már túl nagy./Kb. sárgadinnye vs. alma/
Na igen ez is gond, hogy a kisebbik is nagyobb az átlagostól, ezért azt sem nagyon szeretném tömögetni.:D
"a kisebbik is nagyobb az átlagostól"
Azért a 80-85C nem olyan nagy, hogy ne lehessen szivacsot rakni alá, ha ilyen problémád van.
Nekem is ekkora a mellem, nem olyan brutál nagyok, vékony szivacsos melltartót hordok.
Nekem csak szoptatás alatt volt ekkora nagy különbség, melltartó-betéttel oldottam meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!