Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog, hogy a párom...

Milyen dolog, hogy a párom (35) kötözködésként ad egy taslit (kicsit), ő kezdi és én (26) nő létemre nem adhatom vissza?

Figyelt kérdés
Ha vissza adom, ő még nagyobbat ad. Én egyre kisebbet, ő pedig egyre nagyobbat. Ha én nem hagynám abba, összeverekednénk. Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el, van egy 1 éves lányunk. Borzasztó idegesítő és kiábrándító ez a viselkedés. Mit csináljak, hurcoljam el egy pszichiáterhez?
2009. jún. 11. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező, Írtam neked privátot.

Mellesleg az emberek nagy része biztos csak védeni akar, mert elég sok nőt ver a férje... emiatt írhattak olyan kommenteket, hogy menj el tőle.

Örülj neki, hogy nálatok nem ennyire komoly a dolog.

2009. jún. 11. 17:33
 62/73 anonim ***** válasza:
67%
Látjátok? Már nem is ír,mert nemtud mit és mert egy primitív nőszemély akinek a megnyilvánulása,szánalomre méltó. Nekünk van igazunk kommentelőknek,kérdező.De ilyen viselkedéssel még egy gyerek nevelésére sem vagy érett,de még egy kapcsolatra sem,ahol eltüröd ezt. Vicc az egész
2009. jún. 11. 17:36
 63/73 anonim ***** válasza:
86%
Nem értelek: ha ez egy játék, és ezt te is tudod, akkor miért zavar? Egyébként pedig ha a gyereked elkezd majd esetleg téged vagy nála kisebbeket "játékból" pofozni (mert ugye ezt tanulta otthon), akkor ne csodálkozz, ha mindenki más megbotránkozik.
2009. jún. 11. 17:44
 64/73 anonim ***** válasza:
60%

Köszönöm, hogy 0%ra lepontoztatok...

Pedig én nem azt mondtam, hogy buták vagytok, hanem hogy csak jót akartok a kérdezőnek, csak picit túl komolyan vettétek, mert nem veri őt laposra a férje. Csak "incselkednek".

Kérdező ha lesz időd kérlek legalább egy mondatot reagálj majd arra, amit neked írtam, hogy tudjam volt értelme.

2009. jún. 11. 17:50
 65/73 anonim válasza:
58%
nem tom ha majd lesz férjem, és hozzámmerne nyúlni ilyen szándékkal, abban a pillanatban kidobnám... én nem várom meg amig el kezd verni, ha gyerekek előtt ha nem
2009. jún. 11. 21:09
 66/73 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó válaszoló te biztos a kérdező vagy,mert csak te lehetsz ennyire NYOMORÉK. RÖHÖGNÖM KELL EZEN A MEGSZÓLÁSON?SZÁNALMAS HAHAHAHAAAA :DDD
2009. jún. 11. 22:24
 67/73 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha ezzel kelti fel az érdeklődését akkor csak gratulálni tudok ,verje agyon . Loool XD
2009. jún. 11. 22:26
 68/73 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, hogy "nincsen itt semmi erőszak", ezt nem is állítottuk, de a kérdezőt mégis zavarja valami. Akkor mégsincs annyira rendben a dolog! Ha engem a férjem ennyie elnyomna (MINDENBEN a férjemé kell legyen az utolsó szó, azért ez kicsit durva) akkor biztosan nem érezném jól magam mellette! Akkor ezek szerint ez a házasság is végülis csak róla szól, tök jó neki, hogy egyedül dönt mindenben, hiszen neki végülis mindenben igaza van.... Frankó
2009. jún. 12. 06:54
 69/73 A kérdező kommentje:

Gyerekek! Tegnap végigolvastuk a párommal ezeket a magas szintű hozzászólásokat, és azon röhögtünk, hogy az agyon ver férjem kommenteket írók, gondolók otthon, vagy a munkahelyükön biztosan szét vannak alázva, és itt élik ki agresszivitásukat, ráadásul magyarból szövegértésből tuti buktak, hiszen egy fikarcnyit sem értik az egészet. A 8 általános szintet nem üti meg ez a kritikán aluli gyalázkodó, gyűlöletkeltő, agresszív, direkt vitát szító viselkedés. Itt jó néhány embernek elkelne orvosi segítség, vagy még tanulnotok kellene, vagy nem tudom, mert számomra olyan megdöbbentő, hogy csak pár hozzászóló értette meg a dolgot. Ezért tart itt ez az ország!

Mindegy! Az amúgy komoly téma ellenére, végül is jót röhögtünk, aztán meg közösen kiválasztottunk egy egzotikus nászutat, ahova 3 hét múlva, a lagzi után megyünk. Na, ezt kapjátok ki! Csak agyvérzést ne kapjatok, mert nem vennénk a lelkünkre!

2009. jún. 12. 13:04
 70/73 anonim válasza:
100%

Na végigolvastam én is a válaszokat.. Értem én, hogy a kérdező szerint mások mit nem értenek. A kérdező szerint ez jó játék, meg a vőlegény szerint is.

Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha végigolvastad a férjeddel együtt a válaszokat, a kiinduló kérdéshez mit szólt?? Pl ehhez: "Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el"

Gondolom azt, hogy: upsz drágám, nem tudtam, hogy ez téged ennyire idegesít, akkor inkább ne játszunk ilyet, ígérem leszokok róla"

Nyugtass meg, hgoy ezt mondta!

2009. jún. 12. 13:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!