Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog, hogy a párom...

Milyen dolog, hogy a párom (35) kötözködésként ad egy taslit (kicsit), ő kezdi és én (26) nő létemre nem adhatom vissza?

Figyelt kérdés
Ha vissza adom, ő még nagyobbat ad. Én egyre kisebbet, ő pedig egyre nagyobbat. Ha én nem hagynám abba, összeverekednénk. Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el, van egy 1 éves lányunk. Borzasztó idegesítő és kiábrándító ez a viselkedés. Mit csináljak, hurcoljam el egy pszichiáterhez?
2009. jún. 11. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
84%

Hát kérdezd meg tőle, hogy normális vagy ember? Maga súlycsoportjával kezdjen, ne a gyereke anyjával.

Vagy kérdezd meg tőle,hogy mire jó neki,hogy erősen megüt?Az egy dolog,hogy poénkodtok, de ha Ő durvul, az már nem vicc! A gyerek előtt is csinálja?

2009. jún. 11. 12:33
 2/73 anonim ***** válasza:
87%
Mégis hogy meri? És te meg, hogy tudod elviselni? Nem visszaadni kell ilyenkor, hanem szépen ráordítani, esetleg megmagyarázni neki, hogy emberből vagy, és egyáltalán... A gyereke anyja, és nő meg még sorolhatnám. Most még csak kötözködésből, és később mi lesz? Ha gondja van, beszéd helyett majd inkább jól elver? Azt sem tartom normálisnak, hogy te meg visszaütsz. Jól le kéne teremteni ilyenkor inkább. Ha van gyerek, ha nincs, én egy percig sem gondolkodnék rajt, hogy elhagyjam-e vagy sem. De neked sem ártana végiggondolni, hogy ha nem változik mit teszel... Ez később sokkal rosszabb lehet, ha nem beszélitek meg.
2009. jún. 11. 12:35
 3/73 anonim ***** válasza:
69%
Hát nem normális.De te miért ütsz vissza?
2009. jún. 11. 12:36
 4/73 A kérdező kommentje:
A gyerek előtt, de hiába kiabálok vele, hogy normális-e, nem érdekli. Mondtam már neki, hogy kezeltesse magát...
2009. jún. 11. 12:36
 5/73 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon sajnállak:( De mi az,hogy azért nem hagyhatod el,mert van egy egy éves gyereketek? Szerinted milyen élete lesz annak a pici babának,ha azt látja,hogy Apu veri Anyut? Mert bárhogy is szépítjük téged VER a férjed. Sajnos ez csak rosszabb lesz,mert mi van ha annyira dühbe gurul,hogy nem tud leállni csak miután félholtra vert? Mert már az sok mindent elárul,hogy egyre nagyobbat üt. Engem még nem ütött meg soha senki,de ha megtenné, akkor látna utoljára. Van egy barátnőm,ahol apuka szintén verte az anyukát,aki a gyerekek miatt nem mert lépni. Az lett a következménye,hogy aztán a gyerekeket is verte tizen éven keersztűl. Mondanom se kell,mennyire megviselte ez a gyerekeket. Ennél jobbat érdemelsz! Gondolj bele,hogy nem elég,hogy a Te életed tönkreteszi,de ha a kislány is így nő fel,hogy Apu veri Anyut,akkor Ő is könnyen kerülhet olyan kapcsolatba,ahol majd verik és hagyni fogja,mert ezt látta otthon is. Volt már olyan,hogy annyira megvert,hogy nyoma maradt? Szülőkhöz nem tudsz költözni?
2009. jún. 11. 12:38
 6/73 A kérdező kommentje:
Miért ütök vissza? Egyrészt nő létemre túlzás, hogy ütök, másrészt láttátok a Dumb és Dumber Dilibogyók c. Jim Carrey film hógolyózós jelenetét. A csaj hógolyózni akar, de a férfi egyre durvábban kezd el játszani. Ugyanez van nálunk is. A férfi akar nyerni, uralkodni. Van, hogy poénból indul, de agresszívba megy át a játék.
2009. jún. 11. 12:41
 7/73 anonim ***** válasza:
90%

Nem jó dolog, tényleg kiábrándító lehet, mint a gyerekeknél, ha az okosabbik nem hagyja abba, összeverekednek. Megbeszélted már vele? Nem tudom, hogy amúgy milyen a viszonyotok, mi az én kedvesemmel mindent közlünk egymással nem is túl cukormázasan, és sosincs belőle baj. Ő merő kedvességből, meg elragadtatásból a popsimat szerette csapkodni. Egyszer-kétszer mondtam neki, hogy nem ár, fáj azért, aztán elkezdtem visítani, hogy fáj, b@szd meg, nem fogod fel? Muszáj ekkorákat csapkodni, nem jó ám!!! Azóta is csinálja, de már csak úgy, hogy ne fájjon. :) (22 N + 32 F)

Egyébként néha kötözködésből nekiesek én is, "dörömbölök" a mellkasán, de nem hogy visszaadná csak kinevet, hogy milyen aranyos vagyok. Ő nagyon nagy, én meg nagyon kicsi vagyok, így tényleg komikusan festhet egy ilyen jelenet. :)

Szerintem nem teljesen normális dolog, próbáld vele megbeszélni, én nem javaslom azt, hogy hagyd el ezt a bunkót, biztos sokan ezt mondják, mert más megoldás nem jut eszükbe, meg ez a "legegyszerűbb", de egy sem gondol arra, hogy kivitelezni nem olyan könnyű, mint leírni.

Van nekem is ilyen férfi ismerősöm, simán kinézném ugyanezt belőle, olyan idióta. Hátha le tudod beszélni róla.

8/73 anonim ***** válasza:
93%

Én teljesen normális hangon kezdeném el osztani, hogy mégis mi a fenét képzel magáról, ha nem válaszol semmi értelmeset, akkor tovább osztanám, hogy mi az megkukultál? Nem bírsz válaszolni? Keresd meg a gyenge pontját, amire már kénytelen visszareagálni, esetleg felvetheted neki hogy akkor tessen szíves lenni, és a mai éjszakát a nappaliban tölteni, ha nem megy bele zárd be estére a szobaajtót.

Ebből megtanulja h verekedés=egyedül alvás

Apropó minden ilyen problémánál meg szoktam kérdezni, most is megfogom, ez a gyerek vállalása előtt is előfordult?

9/73 anonim ***** válasza:
89%
Vagy még azt is lehet, h odaüt egyet, erre te felkapod a serpenyőt, és közlöd vele, h akkor most én jövök :D
2009. jún. 11. 12:43
 10/73 anonim ***** válasza:
88%
Én még azt sem tűrném el,hogy csak kötözködésből adjon egy kis taslit!!!Nem Ő hozott a világra!Nem Ő nevelt fel,így nincs joga megütni téged!!Még poénból sem...Poénkodjon a haverjaival vagy Fekete Lacival,de ne veled!!!Ez már nagy probléma,főleg,hogy a gyerek előtt csinálja...ne haragudj,de én inkább végett vetnék a kapcsolatnak,és (lehet,hogy szegényebben)de nyugodtan és szépen fel nevelném a gyereket...Egy idő után úgyis jön egy rendes ember aki pofozkodás helyet puszikat,csókokat ad!!!
2009. jún. 11. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!