Engem miért az idősebbekhez ültettek egy esküvőn 22 éves létemre?
Voltam egy esküvőn. Több asztal is volt, mind más nagyságú. Én a menyasszony unokatestvére vagyok, tehát elég közeli rokon, gyakran találkozunk stb. De engem mégsem a közeli rokonokhoz ültetett, hanem a barátnői közé akik 35-40-45 évesek. Az unokatestvéreink más asztalnál ültek ahol a 18-25 éves korosztály + a haverjai az unokatestvérünknek, de én már nem fértem be oda...
Vajon miért? Ez célzás arra hogy mégsem vagyok olyan közeli rokon?
22/L
írtatok ti már esküvői ülésrendet?Nálunk is volt olyan,h valakit nem oda ültettünk,ahová szerettük volna,de ez volt a kisebbik rossz..Szóval én megkérdezném tőle,ha érdekel,ha már úgy is olyan sokat találkoztok..
lehet,h téged gondolt olyannak,aki könnyen barátkozik,ezért feltalálod magad másokkal is,nem csak a családdal...
Szerintem inkább bók, ha a BARÁTNŐI közé ültetett... Lehet, hogy ők és Te közelebb álltok hozzá, mint az egyéb rokonok.
És mint előző írta, feltételezte, hogy jól tudod majd érezni magad velük.
Amúgy zavart a koruk??? Szerintem nagyon érdekes más korosztályokkal lenni, idősebbekkel, fiatalabbakkal. Érdekesebb, mint a saját korosztállyal állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!