Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog, hogy a párom...

Milyen dolog, hogy a párom (35) kötözködésként ad egy taslit (kicsit), ő kezdi és én (26) nő létemre nem adhatom vissza?

Figyelt kérdés
Ha vissza adom, ő még nagyobbat ad. Én egyre kisebbet, ő pedig egyre nagyobbat. Ha én nem hagynám abba, összeverekednénk. Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el, van egy 1 éves lányunk. Borzasztó idegesítő és kiábrándító ez a viselkedés. Mit csináljak, hurcoljam el egy pszichiáterhez?
2009. jún. 11. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Ketteske
2009. jún. 11. 14:30
 42/73 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a többnyire segítő szavakat, mennem kell, mert a kis manó ébredezik a déli alvásból.
2009. jún. 11. 14:33
 43/73 anonim ***** válasza:
94%
És mielőtt összeházasodtatok, akkor is ilyeket játszottatok és ő ilyen durván? Én nem mennék bele ilyen játékba a férjemmel és nem elhagynám az ilyet, hanem nem mentem volna hozzá. Mi ennek az értelme? Szerintem olyan gyerekes és bunkó viselkedés ez (jelzem, mondom én ezt neked úgy, hogy nálad fiatalabb vagyok, szóval ne hidd, hogy valami begyepesedett gondolkodású vagyok).
2009. jún. 11. 14:42
 44/73 anonim ***** válasza:
86%

Igen, vidd pszichiáterhez, vagy pszichológus is megteszi.De ez nem normális játék. Nekem is volt egy ilyesmi pasim, a vége az lett egy ilyesmi játéknak, hogy folytogatni kezdett. Ott is hagytam a francba, kinek kell egy idegbeteg hülye, pedig nagy volt a szerelem, 4 évig tartott.

Gyerek meg ezt látja, akkor ne csodálkozzatok, ha ő is verekedni fog veletek. először... Kislányomnak egyszer csaptam picit a kezére, hogy nem szabad, azóta csapkod mindent. Leutánozza a szüleit, ami természetes.

2009. jún. 11. 14:42
 45/73 anonim ***** válasza:
71%
Primitiv egy banda vagytok, az biztos! Majd amikor a szomszedba futsz, mert ut a ferjed, es a gyereked is visit, aztan ide jossz kerdest feltenni, azt hiszem nem lesz senki bolond mar a szamodra. Majd elgondolkozol.
2009. jún. 11. 14:57
 46/73 anonim ***** válasza:
77%

Nem azért de ha nekem adna tockost a férjem a következőnél megfognám a kezét és kedvesen mosolyogva leállítanám. hogy ezt nem. Mert neked kellemetlen.

hülye aki visszaadja. mondom ovi

Pistike meghúzta a hajamat én is meghúzom az öévt miért ne szerelem.

2009. jún. 11. 15:24
 47/73 anonim ***** válasza:
62%

Én meg feljelenteném testi sértésért,ha van nyoma is akár,szerintem ez nem vicc és nem játék,főleg,hogy egy baba is ottvan és ennek mind szemtanúja,szegény gyerek..

A párommal mi is szoktunk birkozni,csiklandozni ilyenkor erősebben fogja a kezem,mert nemszereti ,ha csikizik,de ilyen soha nem volt még,hogy bántanánk egymást.

Remélem majd egy ilyen verekedésnél állít be a védőnő és majd jól elveszik tőled a gyereked!! Főleg ha van rajtad az ütésnek nyoma.

2009. jún. 11. 15:30
 48/73 anonim ***** válasza:
83%
Képzeld, valóban nagyot mondtam. Te úgy tudom azért írtál ide, hogy segítséget kérj, vagy meghallgasd mások véleményét. Normális hangnemben is lehet válaszolni, és nem ilyen flegmán, ahogy te teszed! Mindenki téged védene, vedd már észre! Egyáltalán nem normális, ha ilyen a férjed. Persze vannak olyan nők, akik elviselik, ha a pasijuk uralkodni akar rajtuk, csak akkor azt nem tudom minek írtál ide... Mert problémád van azzal, hogy egyre nagyobbat ad, ezt azzal maygarázod, hogy mindig övé az utolsó szó. Akkor mégis itt van a probléma! Pszihiáterhez meg ha nem akar menni, úgysem fog. De próbáld csak meg, szerintem nem fog belemenni. Nem úgy vettem ki a szavaidból, hogy egyáltalán tudatában lenne annak, hogy nem így kellene viselkednie.
2009. jún. 11. 15:37
 49/73 A kérdező kommentje:

Milyen következőnél? Milyen verekedés? Nincs ütlegelés. Egy két gyenge felfogású, nem is érti miről van szó.

Ez egy játék idióták! Csak nem akarja, hogy én győzzek, mert én rövidre zárom, és nem hagyom. Nem rohanok szomszédba se, sehova te gyenge elméjű. 5 éve vagyunk együtt, és nem verekszünk, csak bosszant, hogy tisztességtelenül játssza a játékot. A gyerekünk meg köszöni jól van! Egy két nem normális, ha ebből azt szűri le, hogy engem vernek, akkor jobb lesz, ha lépek erről az oldalról, nem süllyedek le a szomszédba szaladós, meg a primitív bandás szintjére.

Tisztelet a kivételnek, azért sok értelmes válasz is jött!

2009. jún. 11. 15:42
 50/73 anonim ***** válasza:
82%
Akkor ne tedd fel a kérdésed hanem old meg magad vagy magyarázz érthetően te idióta. Tudod mit játszál ilyet tovább,mit érdekel minket szerinted? Jól verjen csak meg te meg hagyd magad. BUTA VAGY,MINT A FÖLD!!
2009. jún. 11. 15:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!