Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog, hogy a párom...

Milyen dolog, hogy a párom (35) kötözködésként ad egy taslit (kicsit), ő kezdi és én (26) nő létemre nem adhatom vissza?

Figyelt kérdés
Ha vissza adom, ő még nagyobbat ad. Én egyre kisebbet, ő pedig egyre nagyobbat. Ha én nem hagynám abba, összeverekednénk. Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el, van egy 1 éves lányunk. Borzasztó idegesítő és kiábrándító ez a viselkedés. Mit csináljak, hurcoljam el egy pszichiáterhez?
2009. jún. 11. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:

12:38-as kicsit túlzol, vagy nem érted a lényeget. Dehogy ver. Csak a játék eldurvul. Ha én nem ütök vissza, akkor vége. Az a lényeg, hogy övé az utolsó, szó helyett az ütés.

Csak tök gyerekes, hogy ennyire bele éli magát, és nem normális, ennyi önbecsülés nincs benne, hogy ha én visszaadtam neki, nem ismeri el, hogy az neki járt, és ezzel vége a játéknak.

2009. jún. 11. 12:45
 12/73 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is azt írod, hogy egyre erősebbeket, és csak megsértődsz a végén, érted? Ez így már nem játék. Mi is szoktunk játszani, mondjuk inkább birkózni, mint taslizni, de ha eldurvul a játék, rászólok, és akkor ő bocsánatot kér, és leállítja magát. Mert olyan van hogy belemerül a játékba, és nem veszi észre hogy túl erős volt, de nekem azért van szám, h szóljak, neki meg azért van normális értelmi képessége, hogy akkor abbahagyja.

Meg az ahogy leírod, és megjelenik előttem, hát biztos megmondanám, hogy anyáddal szemtelenkedjél, ne velem. Szóval nem, nem normális, és ha nem fogja fel, valamit kell h tegyél, büntesd meg mint egy gyereket, ha feltétlenül úgy akar csinálni, mint egy gyerek.

2009. jún. 11. 12:50
 13/73 anonim ***** válasza:
90%
Meg ha nem is akarod elhagyni, még fenyegetőzhetsz vele. Csúnya lépés, de hát ő sem viselkedik rendesen.
2009. jún. 11. 12:51
 14/73 anonim ***** válasza:
96%

Egyáltalán nem tartom normális dolognak, ha valaki megüti a párját, még szórakozásból sem. Enyhén szólva megalázónak tartanám ha a férjem csak úgy viccből pofon vágna, akár kicsit, akár nagyon. És azt hiszem részedről sem jó megoldás, hogy felveszed a kesztyűt.

Először mindenképpen megpróbálnék beszélni vele, elmondhatnád, hogy ez téged mennyire idegesít és bánt. Persze ha rá tudod beszélni (férfiakat nem könnyű), elmehettek terapeutához is ha nem változik a helyzet. Én biztos nem ütnék vissza, mert abból azt a következtetést vonhatja le, hogy neked tetszik a játék, hanem valószínűleg megmondanám a véleményem (nyugodtan, higgadtan) és utána 3 napig levegőnek nézném.

Ami az elhagyást illeti, amennyiben nem változik a dolog én elgondolkoznék rajta. A gyerekek a szülők viselkedési mintáját követik. Mit fogsz ahhoz szólni, ha egyszer csak a gyermeked is csak úgy, játékből megüt, mert aputól ezt látta. Persze ez csak a legvégső megoldás.

2009. jún. 11. 12:53
 15/73 anonim ***** válasza:
94%
12:38-as vagyok. Szerintem ezt akkor lehetne játéknak hívni,ha mondjuk nem ő kezdené a taslit és az egész egy legyintésnél megállna. De ha csak játék nála,akkor nyugodtan meg tudod mondani,hogy ne csinálja.Bláne,hogy szerinted is kiábrándító. Meg azt írtad,hogy Te egyre kisebbet adsz ő meg egyre nagyobbat. Nem értem,ha tényleg játék akkor miért kell bedurvulni. Soha nem értettem azokata pasikat,akik azt hizsik,hogy mindig ővék kell,hogy legyen az utolsó szó. A mellettük élő nőknek akkor semmibe nincs döntési joguk? Mindig az van,amit a pasi akar?
2009. jún. 11. 12:54
 16/73 A kérdező kommentje:

12:41-es teljesen jól látja a dolgokat. Körberöhögnének az ismerőseim, ha emiatt hagynám ott a pasimat, mert mindig övé kell legyen az utolsó szó (tasli, vagy csípkelődés).

12:41-esnek is a pasija egyre erősebben csapkodta barátnője popsiját, ritka bunkó szokás, de ezért, meg egy hülye pofozkodós játékért nem lehet felrúgni egy kapcsolatot. Én csak a pszichológiai oldalára lettem volna kíváncsi, hogy vajon mi állhat a háttérben, és hogyan lehetne elfolytani ezt a szokást.

2009. jún. 11. 12:54
 17/73 anonim ***** válasza:
97%

Hát ahogy elnézem itt nemigen vannak pszichológusok, úgyhogy azt egy igazitól kérdezd meg.

De én már írtam, büntetéssel. Vagy amikor éppen nem játszotok csapkodósdit, és pont normális pillanatában van, akkor ülj le vele, és magyarázd el, hogy mennyire zavar.

Esetleg javasolhatod, hogy játszatok mást, pl a birkózás mindig jól végződik :D

2009. jún. 11. 12:58
 18/73 anonim ***** válasza:
92%

ez nem játék már :((((

ne hagyd

2009. jún. 11. 13:08
 19/73 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a párod nem egy iq bajnok már ne is haragudj.Ezt akkor lehetne játéknak nevezni amit veled művel,ha mindketten élveznétek,Te is de így nem.Ez nem játék,hanem magalázás.Ha a pszichikai oldalára vagy kíváncsi a párod meg akarja mutatni,hogy Ő a kakas a szemétdombon,és ne merj vele még"játékból"sem újat húzni mert megbánod.Csak neki lehet veled szemben igaza,mindig az övé az utolsó szó vagy ütés.Talán kisebb rendűségű érzése van szegénynek,és így akar az erős férfi szerepében tetszelegni nem tudom,de ez semmi képen nem nevezhető normálisnak.Amint Te magad is leírod,ha nem hagynád abba nem tudod milyen kimenetele lenne a dolognak,összeverekednétek komolyan.Akkor szerinted ezt lehet még játéknak nevezni?Egy értelmes normális ember tudja hol a határ jópofaság játék,és durvaság agresszivitás között.Ő ezek szerint nem tudja.

Ha még nem ültél le vele erről beszélgetni akkor itt az ideje,ha már igen és nem ért belőle akkor pedig nem lehet jobb tanácsot adni mint elhagyni.Itt nem csak a kisebb ütögetésekről van szó,hanem arról,hogy nincs szavad mellette vele szemben nem vagy senki.De lehet,hogy csak akkor kapsz észbe amikor egyszer tényleg úgy elver,hogy az intenzíven kötsz ki.

Én kívánom,hogy tudjátok ezt értelmes emberek módjára megbeszélni,azt csak Te tudod lehet-e vele.

2009. jún. 11. 13:18
 20/73 A kérdező kommentje:
Hát valóban az üzleti életben nagyon okos, de otthon érzelmileg egy csődtömeg. Megalázó ez a viselkedés.
2009. jún. 11. 13:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!