Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog, hogy a párom...

Milyen dolog, hogy a párom (35) kötözködésként ad egy taslit (kicsit), ő kezdi és én (26) nő létemre nem adhatom vissza?

Figyelt kérdés
Ha vissza adom, ő még nagyobbat ad. Én egyre kisebbet, ő pedig egyre nagyobbat. Ha én nem hagynám abba, összeverekednénk. Normális az ilyen férfi? De emiatt nem hagyhatom el, van egy 1 éves lányunk. Borzasztó idegesítő és kiábrándító ez a viselkedés. Mit csináljak, hurcoljam el egy pszichiáterhez?
2009. jún. 11. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
98%

Ennek a viselkedésnek számos oka lehet, a személyiség fejlődési zavarával valóban jobb, ha pszichológus foglalkozik.

Az agresszió a félelem kifejezési módja lehet - a párod valamitől fél és ezt személyisége úgy tudja feldolgozni vagy elnyomni, hogy téged bánt. Persze az is lehet,hogy számára ez egy szexuális játék lenne, csak nem meri megmondani neked.

Én azt értettem a szavaidból, hogy segíteni akarsz és nem kimenekülni a dologból. Ez nagyon helyes! Mond el párodnak pontosan hogyan érzel a viselkedésével kapcsolatosan, kérdezd meg tőle, mit érez ő, amikor elkezdi a "játékot", és hogyan, amikor egyre nagyobbat üt. Ne azt kérdezd, miért csinálja, hanem csak azt, hogyan érez. Ebből már sokat megtudsz.

2009. jún. 11. 13:31
 22/73 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de te a társa vagy, nem pedig a kutyája, hogy mindig az övé legyen az utolsó szó... Tudom, hogy nehéz egy kisgyerekkel egyedül, de én nem bírnám ki huzamosabb ideig egy ilyen férfival. És ha neked van igazad, akkor is övé az utolsó szó? Nevetséges... Vegyen magának egy rabszolgát, aztán azt ütögesse, meg az majd szót fogad neki. Mindenképpen beszélni kell vele. Te is látni fogod, ha nem használ, akkor én pakolnék.
2009. jún. 11. 13:40
 23/73 anonim ***** válasza:
83%

Hát nekem az a furi, hogy ez a kapcsolatotok elején nem zavart? Mert ugye minimum 2 éve már együtt vagytok mert a gyerek egy éves.

Nálunk hasonló volt a helyzet, csak nem taslival. Pl bele bokszoltunk egymás hasába, rácsaptunk a fenekére egymásnak. Aztán egyszer nagyon durva volt (kb az elsö hetet töltöttem nála) rácsaptam a fenekére úgy hogy elötte kb fél órával mondta hogy ne csapjak rá (habár én ezt kicsi játéknak véltem ö nem) aztán elfelejtettem és rácsaptam a fenekére, mire ö úgy megcsapta a vállam hogy ottmaradt a keze nyoma. Na akkor mondtam hogy remélem ez volt az utolsó, mert többet nem türöm el hogy ilyen durva legyen.

Ez azért volt mert gyerekesen viselkedett, mint az oviba vissza adom de a dupláján. A párom az a tipus aki"megdoblak kaviccsal, vissza doblek egy féltéglával"

aztán tetlegeség többet nem volt még egy picit sem, már feltudja mérni az erejét.

2009. jún. 11. 13:55
 24/73 anonim ***** válasza:
71%

Már ne is haragudj, de Ő miért rosszabb, ha Te ugyanúgy visszaütsz??

Nem kéne belemenni, és leszokna róla.

2009. jún. 11. 13:56
 25/73 anonim ***** válasza:
79%
Már bocs de ti normálisak vagytok?Szegény gyerek két ilyen szülővel.
2009. jún. 11. 13:56
 26/73 anonim ***** válasza:
94%

Bocsi de ez tiszta óvoda.

Üljetek le és beszéljetek róla. mond el neki,hogy neked milyen érzés ez.

2009. jún. 11. 13:57
 27/73 anonim ***** válasza:
90%

"az asszony verve jo!" tartja a mondas. Es te meg meg is veded a ferjedet. Ennek nem lesz jo vege. Milyen gondjaitok vannak, anyagiak, munkahely?

Igen, a te ismeroseid korberohognek? En pedig azert rohoglek korbe, hogy ezt megengeded, es a gyerekedet pedig oszinten sajnalom, hogy ilyen szulei vannak.

Ugy van, persze verekedjetek csak, de jol vigyazz! A te eletedet tonkreteheted, de a gyerekedet nem! Felelos vagy, hogy normalis kornyezetben nojon fel! Ami nalatok van pedig mas orszagokban buntetendo! Buncselekmeny, csaladon beluli eroszak, igy hivjak.

De bohockodjal csak tovabb, a taslikbol meg majd nemsokara kek-zold foltok lesznek. Azt hiszem nem lesz kedved tovabb nevetgelni mar.

2009. jún. 11. 14:00
 28/73 A kérdező kommentje:
Úgy látom vannak, akik túldimenzionálják ezt a probléma kört. Mi nem vagyunk rossz szülők. Szerintetek én kettőnél többször visszaütök? Amikor érzem, hogy kezdi beleélni magát, azonnal ráhagyom. Csak ez háborít fel, ha én nem hagynám abba, akkor nem lenne vége. Tehát az egész annyi, hogy anyának először játékból egy tockos, anya erre vissza adja apának, apa nem hagyja annyiban, anya erre megint vissza ad erőssebet, anya pedig már ráhagyja. Nem is veszekszünk, csak én mérgelődök. A gyerek azt hiszi játszunk, különben sírna. Aki erre azt mondja rossz szülő, az vagy nem látja át a kérdést, vagy bolond.
2009. jún. 11. 14:12
 29/73 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, mi sosem játszunk ilyet a férjemmel...
2009. jún. 11. 14:14
 30/73 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam, apa adja az erősebbet, és anya ekkor már ráhagyja!
2009. jún. 11. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!