Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint lusta vagyok....

A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?

Figyelt kérdés

A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.

Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.

Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.

Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.

2012. márc. 13. 12:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
34-35ös vagyok és én ugyan nem akartam leírni,de én sem értem mi lehet ennyit takaritani 2 ember után... napi 3 óra hát az eszem-f@szom megáll:D
2012. márc. 13. 18:20
 42/47 anonim ***** válasza:
Meg az is parasztság szerintem,hogy a krdező barátja teljesen evidensnek vezsi,hogy neked emmi más dolgod nem lehet a szabadnapodon csak dzsuvázni a lakást...
2012. márc. 13. 18:22
 43/47 anonim ***** válasza:
43%

Senki nem mondta hogy 2 naponta takarítsd ki a kádat meg a wc-t, de szerintem az evidens hogy hetente megcsinálja az ember. Mint ahogy hetente fel is porszívózik, letörölget, felmos.

Nálam legalábbis belefér.

Véleményt kértél, attól hogy neked nem tetszik hogy lelustáztalak és 0 %-ra értékelted a válaszom, még annak tartalak:)

Heti takarítás szerintem nem egyenlő a tisztaságmániával, szerintem ez alap.

2012. márc. 13. 19:52
 44/47 anonim ***** válasza:
72%

Azt, hogy lusta vagye, ennyibl nem lehet megállapítani...ahhoz veled kéne élnünk, hogy megmondjuk!

Off: Itt úgy látom, mindenki naponta 5ször takarít, és felmos, és budit pucol, akkor is ha ül rajta valaki...kérdem én, hogy van ennyi időtök netezgetni, gyk-t olvasni, követni a kérdéseket, ha ti éjjel nappal takarítotok?

2012. márc. 14. 09:17
 45/47 anonim ***** válasza:

SZERINTEM IRIGY RÁD HOGY OTTHON VAGY! ÉS KICSIT LUSTIZOL!

JÓL TESZED!!

2012. márc. 16. 17:09
 46/47 A kérdező kommentje:

Naponta felporszívózok, a konyhát felmosom (máshol szőnyeg van), mert a macska koszol.

A wc-ben illatosító és fertőtlenítő van, 1 hónapja lett kipucolva, és képzeljétek el azóta nem lett vízköves. (Lehet, hogy a párom éjjelente kisikálja :D)

A fürdőszoba is csillog villog, mi felnőttek tudunk vigyázni a rendre és a tisztaságra. A szobabútor sem poros. A polcokat gyakran törölgetem, a tetejét a macska tisztítja.

2012. márc. 18. 17:44
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Anyám, ennyi elmebajos, takarítómániás csajt. Állítom, hogy aki hetente átsikálja a lakást annak komoly bajai vannak az agyával. Ugyanis nem ezért élünk, ha még senki nem világosított volna fel benneteket! Vannak bizonyos dolgok amik ettől szórakoztatóbbak. Ugyanis gondolom ti szórakozásból dzsuváztok állandóan, mást nem tudok elképzelni. A kérdezőnél az olvasottak szerint totál rend és tisztaság uralkodik. Talán a párja tévesztette el a házszámot és az itt szép számmal megjelenő takarítóbrigád tagokból kellene választania. Kérdező, jó olvasást, heverészést, tévézést, és kirándulj is ebben a jó időben! Mert megérdemled!
2012. márc. 19. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!