A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?
A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.
Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.
Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.
Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.
Senki nem mondta hogy 2 naponta takarítsd ki a kádat meg a wc-t, de szerintem az evidens hogy hetente megcsinálja az ember. Mint ahogy hetente fel is porszívózik, letörölget, felmos.
Nálam legalábbis belefér.
Véleményt kértél, attól hogy neked nem tetszik hogy lelustáztalak és 0 %-ra értékelted a válaszom, még annak tartalak:)
Heti takarítás szerintem nem egyenlő a tisztaságmániával, szerintem ez alap.
Azt, hogy lusta vagye, ennyibl nem lehet megállapítani...ahhoz veled kéne élnünk, hogy megmondjuk!
Off: Itt úgy látom, mindenki naponta 5ször takarít, és felmos, és budit pucol, akkor is ha ül rajta valaki...kérdem én, hogy van ennyi időtök netezgetni, gyk-t olvasni, követni a kérdéseket, ha ti éjjel nappal takarítotok?
SZERINTEM IRIGY RÁD HOGY OTTHON VAGY! ÉS KICSIT LUSTIZOL!
JÓL TESZED!!
Naponta felporszívózok, a konyhát felmosom (máshol szőnyeg van), mert a macska koszol.
A wc-ben illatosító és fertőtlenítő van, 1 hónapja lett kipucolva, és képzeljétek el azóta nem lett vízköves. (Lehet, hogy a párom éjjelente kisikálja :D)
A fürdőszoba is csillog villog, mi felnőttek tudunk vigyázni a rendre és a tisztaságra. A szobabútor sem poros. A polcokat gyakran törölgetem, a tetejét a macska tisztítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!