Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint lusta vagyok....

A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?

Figyelt kérdés

A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.

Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.

Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.

Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.

2012. márc. 13. 12:20
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
0%
Miért vagy kényszerszabadságon?
2012. márc. 13. 12:26
 2/47 anonim ***** válasza:
38%
Miért vagytok együtt?
2012. márc. 13. 12:27
 3/47 anonim ***** válasza:
89%
Mi vagy te, a csicskája, hogy ugráltat, hogy takaríts? Amúgy a falnak megyek ettől, nem kell állandóan a lakást sikálni, nem esz meg senkit a kosz 3 nap alatt. Azt se hinném, hogy valami különösebb mocskot behordtok a lakásba... Főleg amúgy ketten vagytok, annyi mosatlant se termeltek, hogy ne érne rá este megcsináli. Az piszkálja szerintem a csőrét, hogy te otthon pihensz, amíg ő melózik. Hát elmehet a francba, ha kényszerszabadságon vagy, akkor nyilván nem te vagy a lusta, hogy jókedvedből otthon pihengetsz. Pár napot meg ha ahhoz van kedved, lustálkodj végig. Ártani nem árt. Aztán majd csinálod amit kell.
2012. márc. 13. 12:27
 4/47 anonim ***** válasza:
19%
hát a tegnapi napod nézve, tényleg elég lusta vagy,és szerintem ő se a mai két megmaradt pohár miatt orrolt meg rád
2012. márc. 13. 12:28
 5/47 anonim ***** válasza:
96%
Amikor összeköltöztem a párommal, én már az elején elmondtam neki, hogy ne számítson arra, hogy én majd naponta takarítok, meg hogy csillogni-villogni fog a lakás. Mondtam, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor fogja magát, és megcsinálja. Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy a szabadságodon lazulsz egy kicsit, elvégre te is dolgozol, fáradt vagy, azért mert nőnek születtél, még téged is megillet a pihenés.
 6/47 A kérdező kommentje:
Főnök utasítása, hogy a dolgozók egy része menjen szabadságra erre a 3 napra.
 7/47 anonim ***** válasza:
100%
Először is kérdezd meg mibaja, lehet hogy nem is rád mérges csak ez volt az ürügy, hogy valakit jó lecsesszen! am meg szerintem sem jogos a két poharas dolog. Mert kb 10másodperc elmosni őket. szerintem nem ez a valódi ok. szerintem kérdezz rá!
2012. márc. 13. 12:30
 8/47 anonim ***** válasza:
18%
Szóval semmi bajod. Egy kis takarításba még senki nem halt bele. És én sem hiszem h 2 db pohár miatt mondta a párod h lusta vagy.
2012. márc. 13. 12:30
 9/47 anonim ***** válasza:
97%
Akkor inkább én nem írom le hogy telik egy napom:D Az biztos,hogy nem kapkodok,de nincs is hál isten aki dirigáljon.Ha valami idegesíti,csinálja meg ő,ő ugyanúgy ott lakik.Nem azért vagy mellette hogy állandóan takaríts,meg főzz.
2012. márc. 13. 12:31
 10/47 A kérdező kommentje:

Minden nap szoktam porszívózni, egyik héten a fürdőt és a konyhát takarítom, másik héten a 2 szobát. "Remek" hétvégi programok. :)

Nem ér térdig a kosz vagy a szemét. Itthon vagyok, ráérek, de nem az a vágyam, hogy napi 12 órában takarítsam a lakást. Ha valami eszméletlen koszos lenne, megcsinálnám...

2012. márc. 13. 12:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!