Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint lusta vagyok....

A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?

Figyelt kérdés

A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.

Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.

Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.

Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.

2012. márc. 13. 12:20
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Oké én szingli vagyok, és az is kívánok maradni (32/Nő), így nem feltétlenül releváns amit mondok.

Egyrészt: ha nálam kupi van (gyakran van) azzal nincs bajom, csak ha kosz van.

Másrészt: amikor elcsábulok és mégis vagyok valakivel, akkor előre közlöm, hogy nem vagyok házitündér. Ha nem tetszik, lehet fogadni egy bejárónőt, a szomszédaimnak van, tehát ajánlani is tudok egy párat!

Harmadrészt: Főzni csak ritkán főzök, nem azért, hogy együnk, hanem azért, hogy étkezzünk. Tehát egy teljesen más kategória! Nem vagyok kiszolgáló személyzet sem.

Persze ez nem azt jelenti, hogy néha nem kedveskedek, nem viszek oda ezt-azt, stb.

Azt az elvet vallom, hogy csak annyit várok el a másiktól mint amennyit én magam nyújtok. Se többet, de kevesebbet sem!

A párod valószínűleg ordítva menekülne, és mondaná, hogy mennyire lusta vagyok! :D :D :D :D

2012. márc. 13. 12:49
 22/47 A kérdező kommentje:

Együtt szoktunk takarítani, mindig besegít.

Attól, hogy vasárnap lett utoljára porszívózni, nincs nagy rendetlenség, szerintem.

Nyilván egy tisztaságmániás másképp látja a dolgokat.

Azok akik szerint lusta vagyok, szívesen elmennék egyszer, váratlanul. :) Vajon lenne valami amibe beleköthetnék?

Egyébként nincs itthon a párom, csak hazaugrott valami mappáért amit itthon hagyott.

2012. márc. 13. 12:50
 23/47 A kérdező kommentje:
Ha a párom este 6kor ér haza, nem fogok délre megfőzni. Inkább nekiállok később, de akkor még friss és meleg mire hazaér.
2012. márc. 13. 12:53
 24/47 anonim ***** válasza:

21-es. Mintha én írtam volna. :)

26 éves vagyok, nincs párom, és nem is tudom, hogy viselném el, pont az ilyesmi miatt. Nem arról van szó, hogy koszos vagy rendetlen lennék, de nehogy már a nap minden szabad percében az legyen a dolgom, hogy ugráljak, és fényesítsem a lakást...

Nekem is vannak hobbijaim, barátaim, pihenni is akarok... Nem csak a házimunka létezik! (Persze elhanyagolni sem kell, nem azt mondom!)

2012. márc. 13. 12:54
 25/47 anonim ***** válasza:
0%

Azért egyik héten fürdőt + konyhát takarítani, másik héten meg a két szobát szerintem kevés. Ez senkinek sem tünt fel??

Jó oké nincs gyerek még, meg az ember is csak este ér haza melóból, nem hordják be a koszt, na de azért hetente csak ki kéne sikálni a wc-t, kádat, stb...

És még ebbe is besegít a párod...

Szerintem is lusta vagy, itt nem a két pohár csapta ki nála a biztosítékot...

2012. márc. 13. 13:01
 26/47 A kérdező kommentje:

"Azért egyik héten fürdőt + konyhát takarítani, másik héten meg a két szobát szerintem kevés. Ez senkinek sem tünt fel??

Jó oké nincs gyerek még, meg az ember is csak este ér haza melóból, nem hordják be a koszt, na de azért hetente csak ki kéne sikálni a wc-t, kádat, stb...

És még ebbe is besegít a párod...

Szerintem is lusta vagy, itt nem a két pohár csapta ki nála a biztosítékot..."

Irigyellek, hogy több időd és kedved van takarítani. :)

Szerintem a wc-nek elég, hogy 2 hetente van takarítva, és a konyhának is.

A szobabútor sem porosodik be annyira 2 hét alatt.

Ahhoz képest, hogy van aki 3 havonta csinálja azt amit mi 2hetente.. :) Nem semmi emberek vannak itt.

2012. márc. 13. 13:04
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerű a dolog. Csak simán zavarja, hogy te otthon pihengetsz, ő meg melózik. Ennyi az egész. Ne foglalkozz vele, nincs igaza. Nem vagy lusta.
2012. márc. 13. 13:12
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

Nem akarok belédkötni, de az szerintem is durva, h csak kéthetente takarítod a fürdőt/wc-t/konyhát! Merthogy nincs időd!

Figyi, én napi 9 órában dolgozom, utána bébiszitterkedem, ha kell (jó ez nem mindennapos, de ha menni kell, akkor sokszor ott vagyok éjfélig is), 24 éves vagyok, tehát vannak barátaim, szeretek én is szórakozni és pihenni, de az alap, hogy vasárnap takarítok! Nem tudom, neked mekkora lakásod van, és mennyi időbe telik a takarítás, meg nem is dicsekedni akarok, de én a 80 nm-t (4 szoba, óriási fürdő, végigpultos konyha, wc, előszoba, erkély) kb. 1,5-2 óra alatt kitakarítom... Ennyit tényleg nem tudsz rászánni hetente?

2012. márc. 13. 13:58
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez a WC,fürdő,konyha dolog tényleg fura,azt azért nem ártana sűrűbben takarítani.Én csütörtökön a konyhát,fürdőt szoktam ez kb.1-1,5óra,pénteken a szobákat.Hét közben meg ahogy az időm engedi az udvart rendezgetem.Oké én itthon vagyok a kislányunkkal,de nincs több időm mint ha napi 8órában dolgoznék,hisz a gyerek sok időt elvesz plusz itthon is dolgozom napi 3órában.Minden nap,vagy más nap főzök is.Nem vagyok szuper házi asszony,de nekem e így természetes és jó.
2012. márc. 13. 14:25
 30/47 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy lusta.
2012. márc. 13. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!