Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint lusta vagyok....

A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?

Figyelt kérdés

A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.

Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.

Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.

Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.

2012. márc. 13. 12:20
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Nem látok különösebb okot arra, hogy 2naponta kisikáljam a kádat. Időm lenne rá, az tény.
2012. márc. 13. 14:44
 32/47 anonim ***** válasza:
76%

Hadd ítélje már meg mindenki maga, hogy mennyire van szükség takarítani...

Aki itt a fórumon ír, az látja a fürdőszobájukat?

2012. márc. 13. 15:08
 33/47 anonim ***** válasza:
34%

Ahogy írtam, én sem kétnaponta sikálom ki a kádat, hanem hetente. Persze szíved joga.

De látom csak egy választ fogadsz el: nem vagy lusta, a párod egy p*cs.

2012. márc. 13. 15:25
 34/47 anonim ***** válasza:
80%
Valószinüleg a párod olyan tipus mint anyám,hogyha nincs jobb dolga takarít,képes egymás után kisikálni a kádat (ugyanazon a nap,úgy,hogy senki nem hazsnálta közben) ,porszivózni,állandóan port törölni, és mindezt azért ,hogy azt mondhassa mindneki msára,hogy milyen büdös lusta disznó amiért csak NORMÁLIS,EGÉSZSÉGES takarítást végez nem megszállottan..
2012. márc. 13. 15:58
 35/47 anonim ***** válasza:
82%

Ja,és mielőtt valaki beleköt én nem élek mocsokban,rend van és tisztaság.De baromi idegesitő olyan emberrel lakni,aki infarktust kap ha van 2 pohár a mosogatóban,vagy 3 napja nem volt letörölve a por az összes polcról.. ezeknek mintha semmi jobb dolguk nem lenne,mint takaritani,vagy smemi másban nem lennének sikeresek.

Nem tudom hogy ez betegség,vagy hóbort,de én ezt nem viselem el,tituláljon akárki is lustának leszarom.

2012. márc. 13. 16:01
 36/47 anonim ***** válasza:
92%

Uramisten! Ekkora probléma lenne, ha valaki nem pattog egész nap? Én a helyedben végigdurmolnám azt a 3 napot és tojnék annak a fejére, akinek ez nem tetszik! 3 nap alatt mégis mi a jóisten történhet egy lakásban? Elárasztják a csótányok? Nemár!

Lehet lepontozni, köszönöm! :P

2012. márc. 13. 16:02
 37/47 anonim ***** válasza:
26%
Na nekem minden nap kell takarítanom, mosnom főznöm is. Gyerekeim vannak. Azért megnézném azt a két hetes wc-t konyhát, szobabútort.Biztos tiszta. Igaz, ha nem főzünk a konyha tiszta marad, ha nem eszünk talán a wc sem használódik. :))))) Lusta vagy !!!
2012. márc. 13. 16:32
 38/47 anonim ***** válasza:

33-nak

Ennél jobban én se írhattam volna le, mint ahogy meg is tettem 0%-ért. Látom a véleménykülönbséget nálad is értékelték. Kicsit kompenzáltam :)

Nálad a pont.

2012. márc. 13. 16:52
 39/47 anonim ***** válasza:
Nyilván főzés után a kérdező is áttörölgeti a konyhapultot, olajban sütés után lemossa a platnit és mosogatás után, ha sok a kosz a mosogatóban akkor kitisztítja, ezek alap dolgok és nem takarítást jelentenek. A takarítás az, amikor nekiállok fertőtleníteni meg vízkőteleníteni, meg zsírtalanítani minden egyes kis szegletét a konyhának. A kádat mindenki kiöblíti maga után, a vécékben van illatosító és fertőtlenítő, semmi szükség naponta suvickolni őket, persze ha valakinek ennyire nincs jobb dolga, akkor nyugodtan. Én személy szerint porszívózni is csak hetente-kéthetente szoktam, amúgy csak felsöprök és felmosok, ez tíz perc, én nem nevezem takarításnak. Mondjuk már takarítónő jár hozzám, heti egyszer-kétszer, ő megcsinálja a nagyobb lélegzetvételű dolgokat, vasal, ablakot pucol, porszívózik, fertőtlenít stb. De amíg én takarítottam sem éreztem magam lustának attól, hogy nem folyamatosan a lakást nyaltam. Szerintem abban, hogy valaki a szabadságán nem gürcölni akar semmi probléma nincs.
2012. márc. 13. 17:24
 40/47 anonim ***** válasza:
80%

Ti komolyan mind tisztaságmániások vagytok, vagy csak szeretitek, ha egy csomó névtelen senki az interneten azt hiszi, hogy azok vagytok? Vagy mi az istennek takarítotok naponta, kétnaponta? Még hetente kisikálni az egész lakást is baromira sok. Minek? Mi amikor úgy érezzük a párommal, nekiállunk kitakarítani, és két-három óra alatt megvagyunk vele. De hogy naponta ennyit vagy csak feleennyit foglalkozzunk vele, tök felesleges, tudunk ennél jobb programot is magunknak. Aki meg azt írja, hogy azért nem akar kapcsolatban lenni, mert akkor ki kell szolgálnia a férfit, annak a gondolkodásmódja épp annyira elmaradott, mint annak, aki kapcsolatban él és kiszolgálja őt (vagy annak a férfinak, aki hagyja kiszolgálni magát). Nálunk az van, hogy akit előbb zavar, az elmosogat, felporszívóz, stb. Aki megenne valami finomat vagy épp örömet akar szerezni a másiknak valami jó kajával, az főz. Azért kell együtt élni valakivel, mert szeretitek egymást, és az együttélés mindkét félnek örömet kell hogy okozzon. Nem valami kényelmi célt kell, hogy szolgáljon. Az egyik félnek sem.

Kérdező, szerintem nem vagy lusta.

2012. márc. 13. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!