A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?
A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.
Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.
Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.
Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.
Hadd ítélje már meg mindenki maga, hogy mennyire van szükség takarítani...
Aki itt a fórumon ír, az látja a fürdőszobájukat?
Ahogy írtam, én sem kétnaponta sikálom ki a kádat, hanem hetente. Persze szíved joga.
De látom csak egy választ fogadsz el: nem vagy lusta, a párod egy p*cs.
Ja,és mielőtt valaki beleköt én nem élek mocsokban,rend van és tisztaság.De baromi idegesitő olyan emberrel lakni,aki infarktust kap ha van 2 pohár a mosogatóban,vagy 3 napja nem volt letörölve a por az összes polcról.. ezeknek mintha semmi jobb dolguk nem lenne,mint takaritani,vagy smemi másban nem lennének sikeresek.
Nem tudom hogy ez betegség,vagy hóbort,de én ezt nem viselem el,tituláljon akárki is lustának leszarom.
Uramisten! Ekkora probléma lenne, ha valaki nem pattog egész nap? Én a helyedben végigdurmolnám azt a 3 napot és tojnék annak a fejére, akinek ez nem tetszik! 3 nap alatt mégis mi a jóisten történhet egy lakásban? Elárasztják a csótányok? Nemár!
Lehet lepontozni, köszönöm! :P
33-nak
Ennél jobban én se írhattam volna le, mint ahogy meg is tettem 0%-ért. Látom a véleménykülönbséget nálad is értékelték. Kicsit kompenzáltam :)
Nálad a pont.
Ti komolyan mind tisztaságmániások vagytok, vagy csak szeretitek, ha egy csomó névtelen senki az interneten azt hiszi, hogy azok vagytok? Vagy mi az istennek takarítotok naponta, kétnaponta? Még hetente kisikálni az egész lakást is baromira sok. Minek? Mi amikor úgy érezzük a párommal, nekiállunk kitakarítani, és két-három óra alatt megvagyunk vele. De hogy naponta ennyit vagy csak feleennyit foglalkozzunk vele, tök felesleges, tudunk ennél jobb programot is magunknak. Aki meg azt írja, hogy azért nem akar kapcsolatban lenni, mert akkor ki kell szolgálnia a férfit, annak a gondolkodásmódja épp annyira elmaradott, mint annak, aki kapcsolatban él és kiszolgálja őt (vagy annak a férfinak, aki hagyja kiszolgálni magát). Nálunk az van, hogy akit előbb zavar, az elmosogat, felporszívóz, stb. Aki megenne valami finomat vagy épp örömet akar szerezni a másiknak valami jó kajával, az főz. Azért kell együtt élni valakivel, mert szeretitek egymást, és az együttélés mindkét félnek örömet kell hogy okozzon. Nem valami kényelmi célt kell, hogy szolgáljon. Az egyik félnek sem.
Kérdező, szerintem nem vagy lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!