Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron több fiúval is randiztam . De egyikből sem lett semmi komoly, mert nem valami hiányzott belőlük. Barátnőim szerint jobban megkellet volna őket ismernem . Túl válogatós lennék?
Filatáskának igaza van.
Nem kell mindenkivel járnod, aki az utadba kerül. Azt válaszd, akit meg tudsz szeretni.
Semmi értelme szivatni a másikat és magadat egy kapcsolattal, amiben nincsenek érzelmek.
Nem hinném, hogy válogatósabb lennél, mint mások. Bár azt nem mondtad, hogy külsőleg bejöttek-e.
Am. én is így vagyok, csak a másik oldalon. bár én már rájöttem, mi hiányzik általában: a hasonló humorérzék és gondolkodásmód, mikor egy csajjal egy hullámohosszon vagyok. Na az valami. Azonban naaagyon ritkán találkozok ilyen lánnyal. Inkább a véletlenre bízom magam.
22f
"Lélek Erdész" :mit értesz a"különleges pasi" alatti kifejezésen? te vajon az vagy?
"fila táska" -val és a kedves utolsó hozzászólóval teljes mértékben egyet értek .bizony legtöbbször a hasonló gondolkodás mód hiányzik az emberekből és a humor sem elhanyagolható .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!