Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom szerint lusta vagyok....

A párom szerint lusta vagyok. Tényleg az lennék?

Figyelt kérdés

A héten kényszerszabadságon vagyok. Tegnap délelőtt barátnőztem, délután lepihentem mert migrénem volt.Csak 3 körül álltam neki főzni, de semmi házimunkát nem végeztem. (elmosogattam vacsora után) Ma 11-ig ki sem keltem az ágyból, most kb 20 perce gép előtt vagyok.

Párom rámförmedt, hogy miért nem álltam neki takarítani.

Volt 2 pohár a mosogatóban, de nem mostam el, ezért szerinte lusta vagyok.

Egyrészt a lakás tiszta, másrészt a szabadságomat nem azzal fogom tölteni, hogy a lakás minden négyzetmétere csillogjon, mert hátha jön valaki.

2012. márc. 13. 12:20
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert kényszerszabin nem fényezed az amúgy tiszta lakást nehogy már lusta legyél. Én is csak azt csinálom meg amit muszály, nincs disznóól, de nem fogok mindennap dzsuvázni hogy hátha jön valaki. Lusta az aki elnézi, hogy minden koszos és nem tesz éllene semmit. Többet érsz ha olvasol vagy kikapcsolsz ha már adatott ez a szabi. Gondolom a melós napok fárasztóak. A pasiddal kell megbeszélned hogy mégis mit vár egy kapcsolatban a párjától. Én eleve nem is lennék olyan pasival aki folyton nyaggat hogy mindig csináljak valamit. De ezt neked kell tudni.
2012. márc. 13. 12:33
 12/47 A kérdező kommentje:

Vacsora után elmosogattam, 2 pohár maradt ott. Úgy voltam vele, hogy elfér, majd el lesz mosogatva, nem fog elszaladni.

Ettől még nincs rendetlenség a lakásban, nem ragad a padló stb.

13/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled :D De szerintem kérdezz rá! Bár ahogy a nők szokták: odavágják neked hogy semmi bajuk. nem akarják elmondani azt akarja hogy gyere rá. Véletlen se legyen olyan egyszerű. Hidd el ha elmosogattad volna talált volna mást :D amibe beleköthet!
 14/47 anonim ***** válasza:
A szabadság azért van, hogy pihenjél. Ha meg rádförmed, mondd meg neki, hogy ha zavarja a pohár, akkor mossa el. Mi vagy te, cseléd? Én a két gyerekkel vagyok itthon, de még egyetlen egyszer sem mondta a férjem, hogy lusta lennék vagy kosz van, pedig van. Pedig kétnaponta porszívózok, minden étkezés után söprök és gyakorlatilag egész nap rakodok utánuk. Akkor van csak rend, ha alszanak...
2012. márc. 13. 12:35
 15/47 anonim ***** válasza:

És őőőőőőőő miért van otthon? Ő is kényszerszabadságon van? És mivel tölti az idejét?

- Miért kéne takarítani, ha hétvégén kitakarítottatok (szándékosan többes számban írtam!!!)? (Ha nem, akkor tényleg kéne, de együtt.)

- Biztos, hogy 2 pohár van? :) Persze ő is elmoshatná, nyilván az egyikből ő ivott.

Ha már mindketten otthon vagytok egy hétig, miért nem csináltok valamit közösen? Kirándulás, séta, szex? Szerintem jót tenne a kapcsolatotoknak.

2012. márc. 13. 12:35
 16/47 anonim ***** válasza:
0%

Hát abból amit írsz, nem festettél túl pozitív képet magadról, így látatlanban párodnak adok igazat. Nem gondolom, hogy a párod a tegnapi és mai tetteidet vette csak alapul. Valami olyasmit érzek a háttérbe, hogy az eddigi kupit /persze csak feltételezés, és olyanokra gondolok mint a porszívózás hiánya fürdő, wc takarítás/ mindig azzal magyaráztad, hogy dolgozol, és nincs időd.

Tudod én sem vagyok egy házitündér, nálam is van minden, de nem tudnék 11-ig feküdni, és délután 3-ra csinálni kaját.

Tehát a válaszom igen, szerintem tényleg lusta vagy, de kihangsúlyoznám, nem csak a tegnapi és mai viselkedésed miatt, hanem amiatt, amit a párod már nem tud tolerálni.

2012. márc. 13. 12:36
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

*Egy kis takarításba még senki nem halt bele.

Persze, hogy nem, de az ember nem takarít csak azért, mert éppen van ideje. Ha az ember szombaton végignyalta a lakást, szerintem felesleges kedden újrakezdeni. Én sem tenném, és nem azért, mert szabi alatt csak pihenni lehet, hanem mert semmi értelme.

Nem is értem ezt a mondatot, de komolyan.

2012. márc. 13. 12:37
 18/47 anonim ***** válasza:
utolsónak van igaza
2012. márc. 13. 12:38
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Az embernek pihenés is kell néha. Két naptól nem vagy lusta.

Hogy máskor mit csinálsz, azt meg ebből nem tudtuk meg.

De ez még messze nem jelent lustaságot, amit ide leírtál.

2012. márc. 13. 12:42
 20/47 anonim ***** válasza:
39%
Ilyen messziről nem lehet objektív választ adni.Lehetséges az is valóban,hogy itt nem csupán 2 pohárról van szó, és van abban valami,amit mond.De az is lehet,hogy valaki felb,szta az agyát a munkahelyén, talán néha azt is meg lehet érteni.Te ismered, te laksz vele, a legtöbbre azzal mennél,ha tisztáznátok ketten, de nem csak ezt az esetet,hanem úgy komplett a takarítást,vagy amivel gond van.
2012. márc. 13. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!