Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért foglalkoznak azzal, hogy valakinek van-e gyereke vagy nincs?

Figyelt kérdés

Egyszer már kiírtam hasonlót,de azt átrakták. Kérlek,ezt ne jelentsétek,mert a kérdésem a családi kapcsolatok kategóriához kapcsolódik.Aki ezt nem szokta olvasni,valószínűleg nem tud majd kielégítő választ adni számomra. Köszönöm

Szóval a kérdésem:

Ha valaki itt kijelenti,hogy nem szeretne gyereket,akkor rögtön megjelenik az ellentábor,és hasonló megjegyzéseket tesznek:

-Remélem meggondolod

-Ez még változhat

-Idős korodra egyedül maradsz

-A szüleid valamit jól elrontottak

-A gyerek az élet értelme

stb.

Nem teljesen mindegy,hogy valakinek van-e gyereke,vagy nincs? Miért akarják a másikat meggyőzni?

Örülnék neki,ha valaki,aki hasonlókat szokott írni kifejtené,hogy ezt miért teszi,milyen megfontolásból?

Köszönöm a válaszokat

2012. márc. 12. 23:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%
Annak akinek semmi egyéb boldogság nincs az életében és szar azt látnia,hogy más gyerek nélkül is tök jó van és boldog,ő meg keresi és nem találja,azt hiszi majd a gyerek változtat.:)Hát úgy legyen.Legyen mindenki boldog!:D
2012. márc. 13. 11:05
 22/34 anonim ***** válasza:
75%

Pedig amúgy így van.:)

A gyerekesek néznek ferdén a gyerektelenekre.Látszik,ki pattog most is:)

A zsíros haj meg igaz:)))

2012. márc. 13. 11:06
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Fodrász vagyok, még az életben nem látott senki sem zsíros hajjal, most mondjam azt, hogy nem pattogtam, de a kommented megerősíti, amit írtam. Inkább gondolkozz el azon, hogy mi oka lehet, hogy így állsz az anyukákhoz úgy, hogy egy rossz szót nem írtam arra, hogy valaki nem vállal babát.
2012. márc. 13. 11:12
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

néhány példa akik mindig veszekednek az oldalon

Abortusz mellett vs. abortusz ellen

1 gyerekes vs. nagy családosok

20 évesen szülő vs. 35 évesen szülő

gyerekes vs. gyermektelenek

házasok vs. papír nélküliek

vékonyak vs. kövérek

hűségesek vs. megcsalók

viták itt mindig lesznek nem kell ezen fennakadni

2012. márc. 13. 11:30
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytad a fingani a párunk előtt vs. nem fingani.
2012. márc. 13. 11:32
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:32

valóban az is nagy téma, meg persze akkor vegyük bele azt is, hogy

nyitott ajtónál való wc-zés vs. csukott ajtónál

2012. márc. 13. 11:35
 27/34 anonim ***** válasza:
91%
Hogy miért állunk így az anyukákhoz? Én mondjuk azért, mert 10-ből 9-től még jót, normális szót nem kaptam, észszerű, normális viselkedést nem láttam, a társadalom is őket isteníti (persze tudom, más szempontból meg pont az ellenkezője). Nem fogok elbújni és hazudni azért mert nem akarok gyereket, de ha elmondom szépen akkor a legtöbb csak bánt. És szerintem ezzel elég sokan így vagyunk. Talán el kéne gondolkozni az anyukáknak is, hogy miért néznek sokan rossz szemmel rájuk.
2012. márc. 13. 11:51
 28/34 anonim ***** válasza:
Furcsa anyukákkal találkozol, a legtöbb vendégem gyerektelen és még soha egy rossz szót nem szóltam, sőt még csak nem is téma. A fiamat is csak akkor hozom fel, ha kérdezik. Ez emberre válogatja, nem hiszem, hogy tipikus gyerek melletti dolog.Bántani pedig mivel tudnak?
2012. márc. 13. 11:56
 29/34 anonim ***** válasza:
21%

Ha már véleményszabadság van, kedves Kérdező és "Nem kell gyerek" tábor: miért kell lepontozni azt, akinek van gyerek és ezt nem tartja ördögtől valónak?

Olyan álszentek vagytok.....

2012. márc. 13. 15:13
 30/34 anonim ***** válasza:
Utolsó teljesen igazad van, soha nem írtam bántót, sőt, inkább megértettem, mégis ha leírtam, hogy mertem szülni, rögtön lepontoztak, pedig nem áradoztam.
2012. márc. 13. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!