Ebben a kategóriában miért foglalkoznak azzal, hogy valakinek van-e gyereke vagy nincs?
Egyszer már kiírtam hasonlót,de azt átrakták. Kérlek,ezt ne jelentsétek,mert a kérdésem a családi kapcsolatok kategóriához kapcsolódik.Aki ezt nem szokta olvasni,valószínűleg nem tud majd kielégítő választ adni számomra. Köszönöm
Szóval a kérdésem:
Ha valaki itt kijelenti,hogy nem szeretne gyereket,akkor rögtön megjelenik az ellentábor,és hasonló megjegyzéseket tesznek:
-Remélem meggondolod
-Ez még változhat
-Idős korodra egyedül maradsz
-A szüleid valamit jól elrontottak
-A gyerek az élet értelme
stb.
Nem teljesen mindegy,hogy valakinek van-e gyereke,vagy nincs? Miért akarják a másikat meggyőzni?
Örülnék neki,ha valaki,aki hasonlókat szokott írni kifejtené,hogy ezt miért teszi,milyen megfontolásból?
Köszönöm a válaszokat
Igenjó megfigyelés:)
Akinek nincs gyereke,általában tojik arra,akinek van.Fordítva ez nem működik.Akinek van,azt hiszi,hogy gyerek nélkül nem élet az élet és elítéli a gyerektelent.Én a tojok táborba tartozom:))))
ma kiírt kérdés, szintén ebben a kategóriában. igencsak megoszlanak a vélemények - nem kardoskodik mindenki a gyerekvállalás mellett, sőt!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
"Tehát szabályosan rá akart beszélni,csak azért,hogy ne csak ő legyen ilyen helyzetben"
Szerintem sok esetben ez van.
Elképzelik, hogy csupa boldogság és nevetés a gyereknevelés, kiderül, hogy van árnyoldala is, és nem akarják, hogy neked jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!