Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nem foglalkoz...

Mit csináljak ha nem foglalkoznak velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ti mit csinálnátok a helyemben?----> A szüleim mindig csak a munkával foglalkoznak, és nem marad idejük rám. Amikor tervezünk valami családi programot, valami mindig közbejön. A múltkor pl. terveztük, hogy megyünk Pestre vásárolgatni, kirándulni, de apukámnak közbejött valami munka. amikor tervezzük, hogy megyünk valahova, akkor én már előlre tudom, hogy úgyse lesz belőle semmi. Anyukám azt mondja, hogy amikor hazajön azért nem nagyon foglalkozik velem, mert mindig csak a gép előtt ülök.--->Amikor nem volt jó a gép(2hét), és hazajött, azt mondta, hogy azért nem foglalkozik velem, mert elfáradt. Szerintetek mit csináljak?:| amikor ezt említettem nekik, azt mondták, hogy azért dolgoznak ennyit, hogy nekem mindenem meglegyen. Az eddig oké, hogy meg van mindenem, de szerintem nem ártana néha legalább beszélgetni egy kicsit. Én már annak is örülök, ha valaki odajön hozzám, vagy kiül a teraszra velem lenni pár percet...de ennél többet sose szánnak rám, mert bent főzni kell, mosni, takarítani, stb... azt megértem, hogy azt is el kell valakinek végezni, de szerintem ha nagyon akarnák, tudnának szorítani nekem is egy kis helyet.Szerintetek mit csináljak??:| 12\L

Légyszi segítsetek.

2011. szept. 12. 19:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem segíts anyudnak a főzésben,takarításban

így hamarabb végeztek és több ideje marad rád

13l

2011. szept. 12. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt ajánlom, hogy beszélgess velük erről, illetve segíts be nekik amiben tudsz. Takarítás, főzés közben is lehet beszélgetni. Néha pedig szakítsanak tényleg időt arra is, hogy kiránduljatok, játszatok, havi 1-2 vasárnap csak akadna erre.
2011. szept. 12. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amíg anyud haza nem ér, csinálj meg a házimunkából annyit, amennyit csak tudsz. Így nem lesz otthon dolga és ráér veled foglalkozni :)
2011. szept. 12. 20:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Már volt olyan, hogy megcsináltam szinte mindent, örült neki, mondta, hogy pihen egy kicsit, és bealudt :\ (nem egyszer)
2011. szept. 12. 20:26
 5/11 anonim ***** válasza:
jobb híján menny el a barátaiddal hülyéskedni, jáccani.
2011. szept. 12. 21:07
 6/11 A kérdező kommentje:
A barátaim... Na ez már megint más.
2011. szept. 13. 07:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Nehogy azt mond hogy azok sincsenek :(

Velük is el lehet menni Pestre (nemtom milyen messze laksz) vidámparkba, állatkertbe, nézelődni....

Szüleid hétvégén is dolgoznak? Am. beszélgetni munka közben is lehet pl miközben mosogat, stb...

Én pl minden héten mentem haverokkal pestre nézelődni, hülyeskedni, meg csak úgy poénból is :)

2011. szept. 13. 11:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen barát az olyan, akinek megcsinálok mindent, de ő meg szinte semmit nem tesz ertem? :/ amm borsodba lakok :/
2011. szept. 14. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Próbálj keresni osztálytársaid közt olyat akivel azér jóban vagy hátha elmenne veled ilyen helyekre vagy csatlakozz hozzájuk. Én mindig látok ilyen korodbelieket az utcán csavarogni ezrével, sztem minden osztályba akadnak ilyenek nem kell messzire menni.

Amúgy meg a barátnőd mért nem megy el veled, ez nemcsak neked lenne jó szerintem, ő nem akar kimozdulni?

2011. szept. 14. 17:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Őt szinte semmi sem érdekel...:\ sokan mondják, hogy csak kihasznál. vannak még barátnőim. elmegyek velük :D köszi a tanácsokat :)
2011. szept. 14. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!