Miért nem foglalkoznak velem?
ugy érzem nem szeretnek anyukaék :((
nem fglalkoznak velem..apukám alkoholista..:S
anyukám meg azt hiszem megcsalja aput :((
én és bátyjám azt csinálunk amit akarunk nem érdekli őket :S
annyira jó lenne egy boldog család :( de ez még picit se az :S
Próbáltál már beszélni erről velük?
Lehet az megoldás lenne.
Az én szüleim is ilyenek. Ráadásul borzasztóan önzőek is, mi tesómmal teljesen le vagyunk ejtve, csak a mérgüket töltik ki rajtunk, meg ha unatkoznak, akkor velünk kötekednek a hülyeségeik miatt. Sajnos sokmindent nem tehetsz, idővel majd hozzászoksz ehhez. Szeretetet itt úgysem fogsz kapni, majd megadja neked más, hidd el, találni fogsz olyan embert. :) Azért írom ezt, mert ez személyes tapasztalat, és én pl hiába próbáltam százszor megbeszélni a szüleimmel, nem törődnek velünk, vég sem hallgattak, már az első 2 mondatomtól teljesn kiakadtak, hogy én állandóan elégedetlen és követelőző vagyok, nekem semmi sem jó úgy, ahogy van, aztán apám elkezdett üvöltözni velem, ekkor lettem mindenféle mocskos k*rva és társai. Azóta nem beszélek velük szinte semmiről, élem a kis életem, ők akarták ezt. Ha az egyetem után elszabadulok itthonról, valószínűleg nem nagyon fogok hazajönni látogatóba sem, a szüleimet úgysem érdekeltem soha, beszélgetni nem lehet velük semmiről, mert hát tesznek az életemre nagy ívben, akkor minek jönnék, veszekedni?!
Próbáld meg te is így felfogni, kicsit kemény lesz, de muszáj, különben felőröli az embert a fájdalom és a hiányérzet. :(
már rengetegszer beszéltem,de semmi nem hat rájuk :((
az a legfájóbb h hallom haveroktól h milyen jófejek szóleik viszik mindenfele megkapnak bármti és h h féltik őket...ilyenkor én oldalra huzódok és már a sirás foltyogat mikor ezt hallom :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!