Miért foglalkoznak velem ennyien?
Mindenki azzal foglalkozik hogy én mit csinálok illetve mint nem csinálok.
Mindig mindennel csak a baj van.
Mindenki meg akarja nekem mondani hogy mit hogyan kellene, vagy min kellene változtatnom.
Az egyik ilyen személy a barátom. Neki sem jó semmi, nem lehet neki megfelelni. Ha van 2-3 olyan nap, hogy fáradt vagyok, vagy nyűgös, esetleg nincs kedvem beszélgetni senkivel, vagy meló után nem segítek neki, akkor azzal jön, hogy miért viselkedem így, pedig a múltkor már milyen jó volt velem. Erre én mondom neki, hogy mindenkinek lehet sz*r napja csak nekem nem?? Egyszerűen nem lehet megfelelni neki. (mármint igy viselkedést illetően) Ő csak akkor tud velem komolyan tervezi, ha én mindig nyugodt vagyok, jókedvű, kedves, segítek neki meló után stb.. Ha meg rossz passzban vagyok, akkor meg már minden baja van velem stb. 4,5 éve vagyunk együtt, azért sem vált még komolyabbá a kapcsolatunk mert mindig bennem talál hibát.
Anyám dettó ugyanezt csinálja, csak ő az egész családdal. Anyám is mindig meg akarja mondani nekem hogy mit milyen sorrendben csináljak.
Barátom családja meg egyenesen kibeszél a hátam mögött ezt kb 3 év után tudtam meg, azóta nem foglalkozom velük, nem megyek oda, erre folyton barátomtól hallom hogy mindig azt kérdezik, hogy mit csinálok. (megvan-e már a nyelvvizsgám, heti hány napot megyek dolgozni, mennyit keresek stb)
1-2 "barátnő" elfordult tőlem az utóbbi években a pasim miatt. Ugyanis a párom, elég tehetős, nagyon helyes, van lakása, 2 autója, és ezek a "barátnők" irigységből fordultak el tőlem, de nem is baj, ilyenekre semmi szükségem.
Miért akar mindenki beleszólni az életembe?
Anyám egész tavasszal azzal nyaggatott, hogy menjek dolgozni (korábban is dolgoztam, de csak 15 ezret kerestem heti 1-1 munkanappal suli mellett) Most meg hogy 70 ezret keresek, azt mondja, hogy hagyjam ott a munkámat, és menjek msc-re. Mondtam neki hogy eszem ágában sincs 25 éves koromig suliba járni, mikor semmin sincs, se félretett pénzem, se normális ruhám, ágyam, bútorom semmim. Zavarja, hogy 2x annyit keresek mint ő.
Barátom meg folyton azt mondja, hogy tegyek félre, de ő meg azt nem érti meg, hogy nem tudom félretenni a fizum 100%-ban, mikor nyelvvizsgát kell csinálnom, vizsgadíjakat fizetem, és akkor ott a bérlet, a kaja, a gyógyszer stb.
Unom már hogy mindenki beleszól az életembe!! Ti hogy vagytok ezzel?
Mit tegyek hogy ne idegesítsem magam azon, hogy nap mint nap valaki beleszól mindenbe!
Egyszeruen orditsd le a fejuket, hogy semmi kozuk az eletedhez, felnott, a te dolgoddal nem foglalkozzon senki.
Te hatarozod el mit es hogyan csinalsz.
Sajnos sokszor a szep szo nem mukodik, olyankor probalkozni kell agreszivabban, maskepp nem szallnak le rolad.
Hany eves vagy?
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!