Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb kamu...

Mi volt a legnagyobb kamu kérdésed akár ebben a kategóriában, akár másikban?

Figyelt kérdés
Nem kell link, nem jár a válaszadás lebukással. :D
2011. dec. 21. 19:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Időnként kiadtam magam tininek...
2011. dec. 21. 19:38
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
Megszámoltam.Eddig 5 kérdést írtam ki,de egyik sem volt kamu..Annak nincs is értelme..Ugyan mire jó ha sok kitalált ökörséget írogatunk??
2011. dec. 21. 19:38
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Az enyém nem volt ökörség, csak kíváncsi voltam valamire.
2011. dec. 21. 19:39
 4/21 anonim ***** válasza:
25%
mire?
2011. dec. 21. 19:40
 5/21 anonim ***** válasza:
Nekem ebben a kategóriában volt, unatkoztam és olyan megosztóvá sikeredett, hogy kb 100 válasz jött rá:D Szegények még mindig azt hiszik, hogy igaz:)))
2011. dec. 21. 19:43
 6/21 anonim ***** válasza:
Arra, hogy van-e a válaszokban különbség egy adott dologra az életkortól függően és persze értelmesen írtam, nem ezen múlt. Kicsit körbejártam a témát, ennyi.
2011. dec. 21. 19:46
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem érdekes módon az igaz kérdéseimre mondták, hogy kamu, ami tényleg kamu volt, arra senki se gyanakodott. Igazából olyan, amit teljes mértékben kitaláltam csak egy volt, egy nehéz helyzetben lévő fiatalnak adtam ki magam, a fórumozók mentalitására voltam kíváncsi, hogy elítélnek-e egy olyan embert, akit kitaláltam. A többinél, ami kamusabb csak annyi volt, hogy e/1-es személyben írtam valamit, ami nem is velem történt meg, vagy igazat írtam, csak nem a valódi életkoromat adtam meg hozzá.
2011. dec. 21. 19:52
 8/21 anonim ***** válasza:
30%
hú, nekem volt már pár :D mindenféle emberkének kiadtam már magam, sztorikat találtam ki, és mindig jót szórakozom, ha a kérdésemen pl összevesznek az emberek :D meg a válaszoknál is szoktam kamuzni, néha fiúnak mondom magam, pedig lány vagyok.
2011. dec. 21. 19:55
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Én akkor irok csak ki kérdést ha válaszra van szükségem,sajnos egyre több a kamu kérdés itt,és a szinvonal kezd cset.hussá válni,sok az unatkozó tini itt.
2011. dec. 21. 19:57
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Sajnos az unatkozó kismamák többsége és a szellemileg sérült emberek itt élik ki a hülyeségüket és mindenféle történettel szórakoztatják magukat:/
2011. dec. 21. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!