Mi volt a legnagyobb kamu kérdésed akár ebben a kategóriában, akár másikban?
Figyelt kérdés
Nem kell link, nem jár a válaszadás lebukással. :D2011. dec. 21. 19:31
11/21 anonim válasza:
se tini, se kismama, se szellemileg sérült nem vagyok :d csak néha unatkozom :d
12/21 anonim válasza:
Kamu kérdést még soha nem tettem fel, de mindig megváltoztatok néhány apró részletet a történeteimben, sose lehet tudni kik járnak ide, nem akarom hogy egyszer megtudják az ismerőseim hogy én is itt szoktam feltenni kérdéseket.:D
13/21 anonim válasza:
összevesztem a férjemmel és az ő szemszögéből tettem fel a kérdést amin.
Jött rá vagy 100 válasz, 99 őt húzva le :-P
Csak azért írtam így, mert megerősítést akartam kapni, kinek van vajon igaza...
14/21 anonim válasza:
Komolyan! Miért jó kitalálni dolgokat? Kinek okoz ez örömet??A kérdés kiírójának?? Miért,mert élvezi hogy sok embert becsaphat főleg ha van köztük olyan aki tényleg segíteni szeretne? Vagy kinek jó ez??
Sajnos tényleg egyre több a kamu kérdés,és csodálkoznak rajta,ha páran felismerik,hogy kitalált a történet,de még ilyenkor is ragaszkodnak ahhoz,hogy "de miért hazudnék??hiszen ez anonim oldal"
Én nem látom értelmét a kamu kérdéseknek és a kamu válaszoknak sem..Sokszor egy hamis válasz nagyobb károkat tud okozni mint gondolnátok..
15/21 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz! Most jól meglepődtem egyébként, nem gondoltam volna hogy vannak akik pusztán unalomból írnak ki kamu kérdéseket. El is ment a kedvem az oldaltól, ezek után nem látom sok értelmét...
16/21 anonim válasza:
Aránylag kevesen kamuzunk szerintem, főleg rendszeresen, de én sem unalomból írtam ki, fontos volt a válasz, csak épp a kezdő történet nem volt valós.
17/21 anonim válasza:
Igen lehet hogy aránylag kevesen kamuznak,bár ezt kétlem,mert naponta két kamut is lelek,és ha belefutok egymás után több kamuba,miután és segitene akarok a válszommal,picit elmegy a kedvem az oldaltól,mert nem erről kéne szólnia,hogy egyesek elüssék az időt itt,miközben a segítő szándékú válaszolókon röhögnek a markukban.
18/21 anonim válasza:
Sosem írtam ki kamu kérdést. Meghagyom a háztartásbelieknek, akiket ebből is kitűnik mennyire tisztelek :D
19/21 anonim válasza:
Attól függ,mit takar az,hogy kamu? Marhaságra nem kérdeztem még rá,de volt olyan,hogy eszembe jutott egy szituáció,történet amit feltettem,mert érdekelt,más mit tenne/tanácsol. Engem érdekelt,és soha nem állítottam be úgy,hogy velem történt. Akkor ez is kamu? Az ember azért kérdez,mert kíváncsi mások válaszára,meglátására. Sehol nem látom kiírva az oldalon,hogy itt csak olyat lehet kérdezni,ami véresen komoly és a kérdezővel megtörtént.
20/21 anonim válasza:
Én eddig 3 kamukérdést írtam ki és mindhármat azért, mert kíváncsi voltam a reakciókra. A legjobb az volt, amikor kitaláltam valami légből kapott történetet egy bizonyos város bizonyos házának a pincéjében élő emberről, és volt valaki aki rábólintott. Aztán ki tudja, lehet, hogy még igaza is volt az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!