Több mint egy éve elhúzódó nézeteltérésem van anyámmal egy kérdésben és azt szeretném kérni, hogy objektív véleményeikkel segítsenek nekem tisztábban látni és jobb döntést hozni. Önök mit tennének a helyemben?
Én elolvastam és csak ennyit mondtam a végén:húb@zmeg!
Nem lehet erre mt mondani. Elment az esze. Én már rég abbahagytam volna a pénzelését. Előbb-utóbb a házasságod is rá fog menni,hidd el.Holnaptól egy kanyi vasat sem adnék neki és jogerős végzéssel kitetetném a házból. Hogy értse miről is van szó.
Be se engedjétek ha megy.Ha crkuszol,hívjatok rendőrt.
Ha nem álltok a sarkatokra,morálisan és anyagilag is csődbe mentek.....
Kedves Válaszoló.
Köszönöm az együttérzésedet, de én azt szeretném, hogy valahogy ne kerüljön utcára. Én nem tudnák azzal a tudattal élni, hogy utcára került.
Huh.... Nagyon nehéz ügy, az biztos.
Érthető, hogy az ember nem akarja xarban hagyni a saját édesanyját, de.... Segíteni csak annak lehet, aki akarja is.. A gond csak az, hogy édesanyád nem segítséget vár tőletek, hanem azt, hogy minden gondját megoldjátok helyette és nem képes reálisan gondolkodni. Ebbe viszont Ti fogtok tönkremenni előbb-utóbb, ha nem állsz tényleg a sarkadra.
nem adnám el a lakást és nem is fizetnék semmit. Ha kikötik akkor kössék. Szarnák én bele abba az egy millióba, de a lakást tuti nem adnám el.
Ha nem tetszik neki akkor el lehet költözni és te a pároddal beköltözhetnél.
Én sajnos úgy látom, az édesanyja már teljesen belekényelmesedett abba, hogy Ön segít neki. Gondolja, ha nem úgy megy valami, ahogy ő szeretné, akkor kiveri a balhét és meg van oldva minden. A másik elképzelésem hogy esetleg nem ártana felkeresni egy orvost, mert az, hogy véresra harapja a saját lánya kezét egyáltalán nem természetes dolog.
Szerintem is muszáj lesz a sarkára állnia, akármennyire is sajánlja az édesanyját. Így a saját élete fog rámenni. Igenis, vegye el a kocsikulcsot, ne engedje be a lakásba és ne segítse. Ha teljesen magára marad, talán rájön, mennyire sokban számíthatott Önre a párjával.
Sajnos nem mindenki ért a szép szóból, van, akinek csak a jól irányzott pofon ér valamit. Persze nem szó szerint - bár ki tudja? :)
Kívánom hogy rendeződjenek a dolgaik!
Engedd el az anyukadat! A lakasod, megengedted, hogy benne eljen, tehat semmit ne fizessel ki, sot meg te, mint tulajdonos is kitudod kapcsoltatni hivatalosan, de ha mar ugyis kifogjak kapcsolni, akkor ne torodj vele,mivel lako lakik benne, akit kotelezhetnek, hogy fizesse ki! Ne szolj bele, ha segitseget ker, ne adj neki, es kerd meg, hogy a magan ugyeivel ne zaklasson! A lakasodban elhet, tiszteled, szereted, de ennel tobbet nem kell tenned, mivel igy mar kap egy lehetoseget az ujabb penzszorasra.
Ha penzre van szuksege, akkor keresse meg! Erted, lezarni minden lehetoseged a reszedrol! Igy tudod megallitani, ez ellen tenni nem tud. Egyebkent mivel fizikailag is bantalmazott most, errol nem artana latleletet keszitettni, soha nem tudod, hogy mi kovetkezik, ez mar egy bizonyitek a kezedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!