Általában a kettő közül melyik férfitípusból lesz jobb férj, hűségesebb pár?
Melyik férfiből válik jobb családapa és hűségesebb férj? Amelyik fiatal korában kiélte magát, kapott nagyjából minden alkalmon, hogy csajozzon és kihasználta a fiatal éveit vagy amelyik viszonylag hamar rálelt a komoly kapcsolatra és a szeretett nővel képzeli leélni az életét? A második varriációnak nem voltak kalandjai, maximum 1-2, de nem élte ki magát, ami nem feltételnűl jelenti azt, hogy most ez bántja is.
Lehet, hogy hülye kérdés, de érdekelne a véleményetek.
Szerintem egyikre sem lehet ráhúzni a vizes lepedőt. Vannak emberek, akik sosem komolyodnak meg, lehet akárhány barátnőjük, vannak meg akik egyből ("alapból") komolyak. És vannak azok, akiknek "elmegy az eszük" vénségükre.
Az én párom sosem volt az a vad bulizós ember, nem volt sok barátnője előttem (talán kettő). De a nyakamat merném rá tenni, hogy sosem csalna meg, egyszerűen az elvei ellen való a megcsalás és annyira fontos neki a házasság, hogy nem hiszem, hogy valakiért is felrúgná valamikor.
21-L
Felesleges ilyeneket elemezgetni. Mert ez emberenként változik. A férjem soha nem vágyott egyéjszakás kalandokra, volt előttem 2-3 barátnője, mindegyik komoly volt, több évig tartott. Ha nem talált olyan barátnőt, aki hasonló nézeteket vallott, inkább egyedül volt.
Van egy haverom, ő rengeteg nővel volt, valszeg soha nem is fog megváltozni, ő külön kategória.
Párom a második kategóriába esik (előttem csak egy hosszú, komoly kapcsolata volt), és az első barátnőjével sem amiatt szakított, mert több nőt ki szeretett volna "próbálni".
Az első barátnője mellett is már mintaférj lett volna, és mellettem is az lesz, de ez nincs összefüggésben az elfogyasztott nők számával, szerintem.
Mindkét típus lehet hűséges, és mindkettő félreléphet egy idő után.
szia.
sztem hűséges férj nagyon kevés,nem a házasság elötti életvitelétöl függ.egyszerüen 5-10 év utan,de valahol 2 év utan a szerelem már a múlté,a nök külsöre elhanyagolják magukat,és jön a másfelé kacsintgatás,ami otthon sosem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!